Tudtad? Ullmann Mónika már egy 14 éves nagyfiú mamája
Videóval!
Ullmann Mónika sokak emlékezetében gyereksztárként él, pedig a színésznő már egy kamaszfiú édesanyja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik még emlékeznek a nyolcvanas évek közkedvelt ifjúsági filmjeire, mint a Legyél te is Bonca! vagy a Szeleburdi család, azoknak rögtön beugrik a bájos-cserfes, szőke Ullmann Mónika.

 

Ábel Anita azóta több alkalommal is elmesélte, akkoriban nagyon népszerű gyereksztárok voltak ők ketten, és sajátos munkamegosztásban dolgoztak: ha barna kislány kellett, Anitát hívták, ha meg szöszke, akkor Mónit.

Nos, időközben mind a ketten felnőttek, ráadásul Anita és Móni is édesanyává avanzsált az idők során. Ám míg Anita csupán 2008 augusztusa óta élvezi az anyaság örömeit, addig kolléganője már egy 14 éves nagyfiú szépséges mamája!

A 36 éves, időközben szőkéből barnára váltott színésznő Dávid fia még első férjétől, Miller Zoltántól született, mára pedig igencsak helyes kamasszá érett.

És ahogy az már a tiniknél lenni szokott, bizony nem múlhatnak el úgy a kamaszévek, hogy ne legyenek kisebbfajta összezördülések a szülők és a csemeték között. Hogy Mónikáéknál is így van-e, ezt igyekezett kideríteni a TV2 Mokkájában Gombos Edina egy kamaszkori problémákra specializálódott pszichológus segítségével.

Mint kiderült, Ullmann Mónika szerencsés helyzetben van, hiszen nem igazán tudott beszámolni semmiféle komolyabb veszekedésről, ami szerinte annak is köszönhető, hogy szinte együtt nő, érik fiával.

Elmondása szerint már a dackorszakot is viszonylag simán vészelték át, és mostanában sem kapnak össze.

Dávid egyébként maga is azt vallja, nem lázadó típus, mindenesetre azért édesanyja is igyekszik megkönnyíteni fia helyzetét, és csak annyira szól bele csemetéje életébe, amennyire az szükséges.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük