Női focistánkért rajong a Daily Mail: a szőke Izabelláért Marics Peti is odáig van

Ujvári Izabella az ujjai köré csavarta a német szurkolókat, de a nagy brit híroldal, a Daily Mail is felfigyelt tehetségére.

Ujvári Izabella
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ujvári Izabella magyar focista teljesen lenyűgözte a német szurkolókat, mikor az utcán nekiállt labdazsönglőrködni.

Ujvári Izabella

Ujvári Izabella nevét az TV2 Exatlon Hungary című műsorának harmadik évadában ismerhette meg az egész ország, ám a női futball kedvelői már korábban is hallhattak róla, a szőke sportoló ugyanis válogatott labdarúgó volt. A jelenleg válogatott footgolfjátékos is nyomon követi az idei Európa-bajnokságot, olyannyira, hogy Németországig utazott, hogy megnézze a magyar fiúkat a pályán. 

A napokban bejárta a videó az internetet, amit a Daily Mail sportrovatának hivatalos TikTok-csatornájára töltöttek fel. 

@dailymailsport Look at this Hungary fan’s skills 🔥 #football #footballskills #skills #euro2024 #hungary #sport #viral #fyp #foryou #foryoupage #dailymail ♬ original sound - Daily Mail Sport

A felvételen Ujvári Izabella látható, amint a német utcákon a szurkolókat szórakoztatja labdazsonglőrködésével. A szőke sportolónak csak úgy tapad a lábához a labda, ügyes trükkjeivel pedig teljesen levette a lábáról az őt körülálló közönséget, akik ujjongva, tapsolva fogadták az attrakciót.

A videón látszik, hogy Marics Peti és Pető Brúnó is beszálltak a fociba, ugyan az elején a ValMar énekese csak éljenez Ujvári Izabellának, később ő is beszállt a trükközésbe, de úgy fest, Pető Brúnó kicsit jobban bánik a labdával nála, de az biztos, hogy mindketten nagyon élvezték a profival való játékot.

A góllövő Csoboth Kevin gyönyörű anyukájával és nővérével: modellnek is beillik a focista családja

Csoboth Kevin góljával a 100. percben győzte le Skóciát a magyar válogatott a vasárnap esti csoportkörmérkőzésen.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük