Ujlaki Dénes felesége 37 évvel fiatalabb - Közös fiuk már ekkora
Ujlaki Dénes és fia a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban szerepelt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ujlaki Dénes nem bánja, hogy pár héttel a 64. születésnapja előtt lett ismét apa. Gáspár édesanyja 37 évvel fiatalabb nála, de a köztük lévő nagy korkülönbség ellenére boldogan élnek együtt már lassan másfél évtizede. A Jászai Mari-díjas színésznek három gyermeke van, lánya a harmincas, az elsőszülött fia a húszas évei végén jár. 

- Sosem volt titok, hogy több mint harminc évvel vagyok idősebb a nejemnél. Persze mindig vannak, akik kételkednek a kapcsolatunkban, de azt gondolom, a mögöttünk lévő 14 közösen eltöltött év és a fiunk azt mutatja, hogy köszönjük, jól vagyunk, senkit nem érdekel a korkülönbség - nyilatkozta a Borsnak idén márciusban. 

Ujlaki Dénesre sok mindenben szeretne hasonlítani a kisfia, többek között szeretné követni a színészi pályán, derült ki a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorból. 

- Ha egyedül maradna otthon, inkább beviszem a színházba. A büfében van, meg megy az öltöztetőkhöz, és felvesz mindenféle jelmezeket. Ismerkedik a színházzal, amibe nagyon könnyen bele lehet szeretni. Teljesen mindegy, hogy mit csinál, amit csinál, azt jól csinálja, ez a lényeg - véli a 72 éves érdemes művész. 

Ezt is szeretjük