Balesetet szenvedett! Meg kellett műteni Udvaros Dorottya lábát

Még mindig lábadozik

Udvaros Dorottya egy korábbi színpadi sérülése miatt feküdt kés alá.

A színjátszást a legtöbben nem sorolják a veszélyes munkák közé, pedig nem egy színész sérült már meg forgatáson vagy színpadon.

Egy óvatlan vagy túl heves mozdulat könnyen balesethez vezethet, jól tudja ezt Udvaros Dorottya is, akinek szintén meggyűlt a baja egy színpadi sérüléssel.

Lábsérülést szenvedett

Az eset még korábban történt, de a mai napig hatással van a színésznő munkájára, amit álmában sem gondolt volna, hiszen maga a sérülés nem volt különösebben súlyos.

Az 57 éves színésznő az egyik előadás alatt belerúgott a falba, ettől két kis csontdarab levált az ízületről.

- Hiába pihentettem, nem múlt el a fájdalom. Sőt, egyre rosszabb lett. Ezért júliusban megműtötték a lábam. Engem még soha életemben nem kellett felvágni, először műtöttek rajtam valamit. Most sem engedtem volna, de muszáj volt - mesélte a színésznő a Hot! magazinnak.

A műtét jól sikerült, de a lába még nem jött teljesen helyre, csak gyógycipőt tud viselni, és kímélnie kell magát.

Le kellett mondani négy előadást

- Még nem tudok rendes cipőt viselni, emiatt izgulok is, mert itt a színházi szezon, és mégsem játszhatok egyik lábamon gyógycipővel! Ha a kezem sérült volna meg, az nem lenne akkora gond, de a lábam! - tette hozzá.

A betegeskedés és bicegés sose jön jókor, főleg nem egy színésznőnek, akinek estéről estére színpadra kell állnia. Ráadásul Udvaros Dorottyának a Bandy-lányok című zenés darabban még táncra is kellene perdülnie kolléganőjével, Hernádi Judittal.

A hó elején négy előadást le is kellett mondania a gyógyuló lába miatt, de októbertől ismét teljes gőzzel dolgozik. A színésznőnek az idei színházi szezonban hét futó darabja is van, a közönség a Belvárosi Színházban, a Madách Színházban, a Nemzeti Színházban, valamint a Tháliában is láthatja.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük