Balesetet szenvedett! Meg kellett műteni Udvaros Dorottya lábát
Még mindig lábadozik
Udvaros Dorottya egy korábbi színpadi sérülése miatt feküdt kés alá.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A színjátszást a legtöbben nem sorolják a veszélyes munkák közé, pedig nem egy színész sérült már meg forgatáson vagy színpadon.

Egy óvatlan vagy túl heves mozdulat könnyen balesethez vezethet, jól tudja ezt Udvaros Dorottya is, akinek szintén meggyűlt a baja egy színpadi sérüléssel.

Lábsérülést szenvedett

Az eset még korábban történt, de a mai napig hatással van a színésznő munkájára, amit álmában sem gondolt volna, hiszen maga a sérülés nem volt különösebben súlyos.

Az 57 éves színésznő az egyik előadás alatt belerúgott a falba, ettől két kis csontdarab levált az ízületről.

- Hiába pihentettem, nem múlt el a fájdalom. Sőt, egyre rosszabb lett. Ezért júliusban megműtötték a lábam. Engem még soha életemben nem kellett felvágni, először műtöttek rajtam valamit. Most sem engedtem volna, de muszáj volt - mesélte a színésznő a Hot! magazinnak.

A műtét jól sikerült, de a lába még nem jött teljesen helyre, csak gyógycipőt tud viselni, és kímélnie kell magát.

Le kellett mondani négy előadást

- Még nem tudok rendes cipőt viselni, emiatt izgulok is, mert itt a színházi szezon, és mégsem játszhatok egyik lábamon gyógycipővel! Ha a kezem sérült volna meg, az nem lenne akkora gond, de a lábam! - tette hozzá.

A betegeskedés és bicegés sose jön jókor, főleg nem egy színésznőnek, akinek estéről estére színpadra kell állnia. Ráadásul Udvaros Dorottyának a Bandy-lányok című zenés darabban még táncra is kellene perdülnie kolléganőjével, Hernádi Judittal.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A hó elején négy előadást le is kellett mondania a gyógyuló lába miatt, de októbertől ismét teljes gőzzel dolgozik. A színésznőnek az idei színházi szezonban hét futó darabja is van, a közönség a Belvárosi Színházban, a Madách Színházban, a Nemzeti Színházban, valamint a Tháliában is láthatja.

Ezt is szeretjük