Vajon mi a titka? Udvaros Dorottya 57 évesen is irigylésre méltóan dögös
Udvaros Dorottya 50 fölött sem vesztette el fiatalos lendületét, több darabban is játszik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem csak Hollywoodban, hanem hazai sztárjaink között is akadnak olyan szerencsések, akik zsenge húszas-harmincas éveik elteltével is üdítően jó formában vannak.

Nem vitás, hogy közéjük tartozik Kossuth- és Jászai-díjas színésznőnk, Udvaros Dorottya is.

Augusztusban töltötte az 57-et

A színésznő legfrissebb fotóit elnézve nehéz elhinni, hogy idén augusztusban az 57. születésnapját ünnepelte, üde vonásain és karcsú alakján mintha nem fogna az idő.

A Sztracsatella sztárja az RTL Klub megújult Csak Csajok című műsorának vendége volt a napokban, ahol a műsorvezető Barabás Évi mellett Müller Péterrel és kolléganőjével, Kubik Annával beszélgettek.

Az adásban olyan témák kerültek terítékre, mint a gyereknevelés, de természetesen a színésznők aktuális előadásairól is szó esett.

Udvaros Dorottya szerencsére sikeresen felépült lábműtéte óta, így a színpadon teljes erőbedobással játszik.

Több darabban is játszik

A nagyérdemű láthatja egyebek mellett a Bandy-lányok című produkcióban, ahol Hernádi Judittal lép színpadra, de Csehov Három nővérében a Nemzetiben és a Diploma előtt című darabban a Madách Színház színpadán.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Fotók: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük