Udvaros Dorottya fia ilyen jóképű: a 35 éves Máté a Toxikoma filmben is szerepel
Udvaros Dorottya fia nem követte anyját és nagyanyját a színészi pályán, de filmekben ő is dolgozik, mégpedig kaszkadőrként.

udvaros-dorottya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. szeptember 2-án került a mozikba a Szabó Győző önéletrajzi könyvéből készült film, Herendi Gábor Toxikoma című alkotása, amit több mint 50 ezren láttak az elmúlt két hétben.

A főhőst alakító Molnár Áron olykor csontropogtató alakításokat hozott, de a háttérben kiderült, hogy dublőr is segítette: Gyöngyösi Máté kaszkadőr, Udvaros Dorottya fia.

Udvaros Dorottya fia a Toxikomában

A film egy jelenetében Győző belőve hasít motorjával a színházba, épp elérve az előadást, de közben egy nagyot esik, ami a filmnek egy látványos jelenete. 

- Ez egy nagy izgalom, egy komoly elesés nagy sebességgel, ahol ott áll a mentő - mesélte Herendi Gábor rendező. 

udvaros-dorottya-fia
Fotó: Gordon Eszter

- Egy nagyon vagány srácról beszélünk. Gyöngyösi Máté volt a kaszkadőr, aki Udvaros Dorottya fia. Máté elzúgott a levizezett betonon, nagy sebességgel, ami életveszélyes volt, de ezt kétszer is megismételte - árulta el Molnár Áron. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Udvaros Dorottya édesapja Udvaros Béla rendező, édesanyja Dévay Camilla színésznő. 1986-ban született fia ugyan nem követte elődeit a művészi pályán, mégis kötődik a filmekhez: kaszkadőr lett. A 67 éves színésznő szerint fiában is jócskán van színészi tehetség, de sosem akart színész lenni.

Az évek során megbarátkozott azzal, hogy Máté veszélyes szakmát űz, nem terheli fiát az aggódásával, ennek ellenére álmatlanul tölti az éjszakát, ha tudja, másnap nehéz jelenet vár gyermekére egy forgatáson. 

- Az évek alatt meg kellett barátkoznom ezzel az érzéssel, hiszen Máté kaszkadőr, aki megszámolni sem tudom, hányszor és hányféle módon halt már meg a filmvásznon. Persze azokon az éjszakákon, amikor tudom, hogy másnap egy magas szikláról leugrik a tengerbe a jelenetben, nem sokat alszom, de nem terhelem őt az aggodalmammal - vallotta be a Meglepetés magazin áprilisi számában, amelynek címlapján Mátéval szerepelt.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Détár Enikő és Rékasi Károly házasságából két gyermekük született: a 32 éves Eszter közgazdászként végzett, közpolitikai elemzéssel foglalkozik, és öccse sem az a cuki kisfiú már, ahogy annak idején megismertük, 19 éves, jóképű pasi vált belőle. Fiatal kora ellenére pontosan tudja, mihez szeretne kezdeni az életben, sőt álmai közül jó néhányat meg is valósított. 

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Ezt is szeretjük