"Szerelmet hazudott, és milliókat csalt ki tőlem" Tóth Vera megrázó vallomása
Tóth Vera először mesélt arról, mennyire kihasználta az exe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera nem titkolja, hogy amióta ismert lett, több nehéz időszakot élt meg, depresszióval is küzdött, ami olyannyira elhatalmasodott rajta, hogy legszívesebben örökre lehunyta volna a szemét.

Az énekesnő azonban most először vallott arról, hogy volt párja mennyire kihasználta.

"Szerelmet hazudott, és milliókat csalt ki tőlem"

Tóth Vera lassan két éve van együtt nagy boldogságban párjával, Ádámmal. Mielőtt azonban rátalált volna ez a szerelem, sokat szenvedett.

A Story magazin mai számából kiderül, hogy négy évvel ezelőtt egy Zsolt nevű férfival nagyon megégette magát.

- Az a férfi szerelmet hazudott, és milliókat csalt ki tőlem - áll az énekesnő vallomásában.

Ennyi év távlatából úgy véli, a társkeresőn megismert férfival kezdetben talán kölcsönösek voltak az érzelmeik, de később az átverte és észrevétlenül manipulálta. Az is kiderült, hogy a férfi időnként drogokkal élt.  

- Olyankor egészen megváltozott a személyisége. Fizikailag soha nem bántott, annál inkább szavakkal, és leginkább a nőiességemben. Sokszor megkaptam, egy nőnek otthon úgy kell kinéznie, mint egy szappanopera-hősnőnek. Elegánsan, talpig sminkben... Gyakran mélyen megsértett. Talán eleinte szeretett, csak nem tudott a drogos énjével mit kezdeni - árulta el.

Tóth Verának azzal is szembesülnie kellett, hogy a férfi megcsalja - eleinte titokban, később pedig már nyíltan.

- Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor már itthon, a számítógépén nyitva hagyta egy társkereső oldal ablakát. Akkor hívtam fel az egyik legjobb barátomat, Mujahid Zolit, hogy jöjjön azonnal - mesélte.

A 30 éves énekesnő elköltözött, a szakítás után 10-15 kilót fogyott, flörtölgetett, de legbelül nem volt jól, pánikrohamai voltak. Végül szakember segítségét kérte. 

- A kórházból pár hét után hazajöttem, a terápia azonban egy évig tartott. A régi Tóth Vera meghalt közben. Az új megszületéséhez azonban rengeteg szenvedésre volt szükség - írta ki magából.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Fotó és címlapkép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük