Tóth Vera most borult ki igazán! A Facebookján keményen kiosztotta az őt kritizálókat
Tóth Vera számos kritikát kapott a hétvégén, ezekre reagált.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Verát számos kritika érte az elmúlt napokban, sőt, hetekben, amit az énekesnő megelégelt.

A Facebook-oldalán fejtette ki véleményét, amelyben leginkább a hazai bulvársajtót szidta.

Tóth Vera most borult ki igazán

Tóth Vera Gyémánt című dalával bejutott A Dal című műsor elődöntőjébe, majd középdöntőjébe. Az első fellépését követően többen megjegyezték, hogy a szám a brit énekesnő, Adele Skyfall című slágerére hajaz, míg mások Vera ruháját kritizálták. Az énekesnő akkor közösségi oldalán arról írt, a külseje helyett inkább a dal üzenetével legyenek az emberek elfoglalva.

A múlt szombati középdöntőből aztán nem jutott tovább, a zsűri szóvá tette, hogy a javaslataik ellenére nem történtek változtatások a dalon, az továbbra is egy Skyfall-utánzatnak tűnik, így pedig nincs helye az Eurovízión. Természetesen azonnal megindult a kommentháború az énekesnőt védők és a zsűri véleményét támogatók között.

A műsor után Tóth Vera nem kívánt a bulvársajtó képviselőinek sem nyilatkozni, sem a kameráik elé állni, ezt már előre jelezte, egy bulvár hetilap ugyanis kihúzta nála a gyufát, amikor azt állította, párjával való kapcsolata megromlott. Az egyik napilap fotósa mégis megpróbálta az adás után lefotózni, mire az énekesnő menedzsere nekiment - az esetet ma reggel címlapon hozták le.

A 29 éves sztár a Facebook-oldalán reagált a friss hírekre, és szapulta a bulvársajtót, ami szerinte szánt szándékkal tönkre akarja tenni mindazt, amit ő több éves munkával felépített.

"Én szombat este nem díváskodtam, csak egyszerűen védtem magam és a magánéletem a bulvártól. Ők pedig azt írják, hogy azért nem nyilatkoztam, mert nem bírom a kritikát. De, bírom, csak nem a Dal zsűrijétől, akik közül az egyiknek a bántás a legmegfelelőbb bánásmódja és az, hogy lelkes előadóművészeket arrogánsnak és a dalukat eurocikinek nevezze bármelyik zsűritag egyenes, élő adásban, szerintem etikátlan. Ahogy Hrutka Robi, a dal szerzője mondta: Nem nekik énekeltünk és nem nekik írtuk a dalt." - írta.

"Az egyik családtagom azt mondta, hogy a démoni személyiségek nem fogják érteni, a friss, tiszta, Isteni energiát, amit a Gyémánttal szerettem volna átadni. Remélem azért sokan hallgatjátok. A visszajelzések ezt igazolják és köszönjük, hogy kitartatok mellettem! Szerencsére azért maradt még pár minőségibb lap, de alapvetően a bulvárra nincs szükségem! Ha mostantól nem szerepelnék többet napilapokban, én lennék a legboldogabb!
Nekik nagyobb szükségük van rám, de néhányan a lapok képviselői, írói közül nagyon elrontották velem a jó kapcsolatukat, pedig már nagyon jól tudtunk együttműködni..." - olvasható summás véleménye.

Fotó: MTVA/Pencziás Nikolett

Ezt is szeretjük