ByeAlex rokona lenyűgözte az X-Faktor mentorait! Íme, a 17 éves énekes
A mindössze 17 éves Tóth Marcelltől leesett a mentorok álla.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor második válogatójának egyik újabb tehetséges fellépőjéről derült ki az adást követően, hogy egy ismert sztár rokona.

Tóth Marcell az After X stúdiójában árulta el, hogy ByeAlex unokaöccse.

ByeAlex rokona

Az X-Faktor háttérműsorában derült fény arra, hogy a válogatón nagy sikert aratott Fat Phoenix zenekar dobosa, Gáspár Gergely ismert magyar színművészek gyermeke. Édesanyja Bánsági Ildikó, édesapja Gáspár Sándor, akik mindketten támogatják 31 éves fiuk zenei törekvéseit. Hat évvel fiatalabb húga, Gáspár Kata szüleihez hasonlóan a színészi pályát választotta.

Tóth Marcell James Arthur Impossible című számával ejtette ámulatba a zsűrit. Ő az After X-ben azt fedte fel a nézők előtt, hogy ByeAlex rokona.  

Ezt az információt az Eurovíziós Dalfesztivál idei magyar fellépője is megosztotta hétvégén a Facebook-oldalán.

"A következő napokban lehet, többször láttok majd erről hírt, ezért most én legyek az első, aki elmondja, és ne pedig mások, mert lehet azok féligazságok lennének. A 17 éves Tóth Marci, II. unokatesóm, épp ma jutott tovább a műsorban. Marci és én kb. fél éve találkoztunk először személyesen, azóta csak telefonon dumáltunk egy párat. Hajrá haver, csak ügyesen!" - írta ByeAlex szombaton a közösségi oldalára.

Nehéz számmal indított

A fiatal tehetség idegenforgalmi iskolába jár, de az éneklés jobban érdekli. Nem ok nélkül. Szombat esti produkciójával egyértelművé vált, hogy megvan hozzá a tehetsége.

- Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fog sikerülni. Tudtam azt, hogy ez egy nagyon nehéz szám, és tényleg nagyot vállaltam, de úgy gondolom, hogy az első benyomás a fontos. Úgy voltam vele, hogy ez az a szám, amit oda lehet tenni - válaszolta Istenes Bence azon kérdésére, miért egy ilyen nehéz számmal mutatkozott be.

A műsorvezető megjegyzésére pedig, hogy a lányok mostantól ostromolni fogják, szerényen csak annyit válaszolt: barátkozik a gondolattal.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, MTVA

Ezt is szeretjük