Tóth Vera ismert emberbe szeretett bele – Először beszélt kapcsolatukról
Tóth Vera szívét három év szingliség után egy gasztroszakember rabolta el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg Tóth Gabi egy évvel ezelőtt a sztárséf Krausz Gáborba szeretett bele, akivel azóta össze is költözött, addig nővére, Tóth Vera szívét három év szingliség után egy széles körben elismert gasztroszakember, a Villány-Siklósi Borút elnöke, a Palkonya lakásétterem-panzió tulajdonosa, Pauli Zoltán rabolta el. Az énekesnő a Best magazinnak azt mondta, testi-lelki harmóniába kellett kerülnie ahhoz, hogy a szerelem akkor jöjjön el az életében, amikor nem is számított rá.

- Emberére talált Gabi is és én is. Jó érzés felfedezni új ízeket, és Zoli segít ebben. Ő nem séf, hanem egy olyan szakember, aki szeret főzni, borászkodni, van sommelier végzettsége, és nemcsak ért a borokhoz és az ételekhez, de olyan gyönyörűen, finoman, intelligensen és szívvel tud beszélni róluk, hogy az valami fantasztikus, mintha egy mesekönyvet olvasna. (…) Csodás helyekre megyünk együtt, és olyan élményekben van részem, amikben egyedül valószínűleg sosem lenne – mesélte a hetilapnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chilltime. #falusielet #videkielet #palkonya #chill

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Tóth Vera szerint kapcsolatukban az a szép, hogy mindketten szabadnak érezhetik magukat: mindkettejüknek folyamatosan változó az időbeosztása, igyekeznek közös élményeket szerezni kirándulásokon, utazásokon, de nincs hiányérzetük, ha egyiküknek egyedül kell elutaznia valahova.

- Ő a vendéglátás egyik oldalán van, én pedig a másikon előadóként. Szolgálunk és szolgáltatunk. Ösztönözzük egymást, hatással vagyunk a másikra. Mindenről megkérdezzük a másik véleményét, harmóniában élünk – osztotta meg a lap olvasóival.

A 33 éves énekesnő Valentin-napon egy szerelmével közös fotót is kiposztolt az Instagram-oldalára, ám a fotó csak a közösségi oldalán tekinthető meg: Tóth Vera szeretné óvni magánéletét, ezért nem engedélyezi, hogy szerelme képével legyenek tele az újságok és az online oldalak.

Ezt is szeretjük