Kiderült, Tóth Vera miért viharzott ki sírva A Konyhafőnök VIP-ból: emiatt omlott össze
Tóth Vera könnyekben tört ki, majd levette a kötényét, és kivonult A Konyhafőnök VIP stúdiójából.

tóth-vera-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Konyhafőnök VIP immár a hatodik szezonjánál jár. A nézők 2018 óta megszokhatták, hogy a két séf, Rácz Jenő és Sárközi Ákos csapatokat toboroznak maguknak a jelentkező hírességekből, hogy azok végül összecsapjanak egymással: a középdöntő második szakaszában, a döntő hetének küszöbén a tét növekedésével a feszültség is a tetőfokára hág.

A feladatok szintén egyre összetettebbek. A tegnapi adásban különösen nagy nyomás nehezedett a nyereményért még küzdő játékosokra: az első körben két négyfős csapatban kellett dolgozniuk. A kékeknél Görög Zita, Tornóczky Anita, Gyenesei Leila és Németh Kristóf, a piros kötényeseknél pedig  Tóth Vera , Rába Tímea, Osvárt Andrea és Schobert Norbi nézett szembe az aktuális kihívással.

Tóth Vera összeomlott A Konyhafőnök VIP-ban

Egy megadott ételekből álló menüsort kellett összeállítaniuk, amelyet végül a magyar gasztronómia legnagyobbjainak, Michelin-csillagos séfeknek tálaltak fel. 

tóth vera áll
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Tóth Verán már ekkor látszott, hogy holtponton van: véletlenül egy olyan alapanyagot készített el, ami nem is volt az étlapon, ráadásul a rábízott köretelemet sem a megfelelő technikával kezdte előállítani. Miután a csapata alulmaradt, azt érezte, rajta múlott, hogy kikaptak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A második fordulóban a vesztesek egyénileg küzdöttek meg egymással. Az énekesnő nem tudta elengedni az előzőleg vétett hibákat, már a főzés elején azt hajtogatta, hogy feladja. Teljesen összeomlott, amikor úgy érezte, nem áll össze a fejében, hogy mit akar a tányérra tenni. Végső elkeseredettségében elsírta magát, levette a kötényét, és könnyek között viharzott ki a stúdióból.

tóth vera sír 1
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

- Amikor valaminek nagy tétje van, most a döntőbe jutás, akkor leblokkolok. Kiborultam. Ha valahol nem érzem jól magam, akkor onnan elmegyek, és ezt nagyon elhatározom, hogy elmegyek. Lehet, hogy csak három percre van szükségem arra, hogy kipihenjem magam az agyamban, és felálljak a földről, ez most egy ilyen helyzet volt - magyarázta a műsorban.

Fördős Zé utánament, hogy megvigasztalja. A bátorító szavak és a pár perc szünet kitisztította a gondolatait, végül visszaállt a pult mögé. Már akkor elárulta, nagyon szégyellte magát, hogy így kifutott a stúdióból. A Fókuszban utólag azt is bevallotta, nem csak a főzés miatt borult ki: az adás felvételéről egy fellépésre sietett, és még egy sérülés is hátráltatta.

tóth vera visszajön
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

- Izgultam, hogy nem fogok odaérni. A mandolinnal levágtam az ujjamat, ömlött belőle a vér. A taxi már kint várt, de még az értékelést csinálták. Összeomlott a rendszer, és elgurult a gyógyszerem. 

A sors fintora, hogy végül még így is ő készítette el a legfinomabb ételt. Nemcsak hogy nem esett ki, ő mehetett fel legelsőnek a galériára, ezzel bejutott a középdöntő utolsó versenynapjára.

Egykori szerelmesek A Konyhafőnök VIP-ban

Nagy Sanyi és Gubik Petra megörültek egymásnak A Konyhafőnök VIP stúdiójában, az egykori szerelmesek egy konyhapultba is kerültek.

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük