Tóth Vera 50 kilós fogyása után nagyon megváltozott - A hangja sem a régi
Tóth Vera fogyása után nemcsak az alakja, de a hangja is megváltozott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera 2016 tavasza óta a gyomor-bypass műtétje, a rendszeres sport és az életmódváltás eredményeként 50 kilót fogyott. Ma már bármelyik hagyományos ruhaüzletben tud magának vásárolni. Nemcsak sokkal vékonyabb, de magabiztosabb is lett, olyan dögös darabokat is fel mer húzni, melyeket korábban nem. A fogyására önismereti folyamatként is tekint, nemcsak a teste, ő maga is sokat változott - sőt, a hangja sem a régi, nem úgy szól, mint két évvel ezelőtt - árulta el az énekesnő a Spektrum Home hétfő esténként jelentkező, Tesztbeszéd című műsorában.   

"Melyik tett jobbat Tóth Vera egójának? Az, hogy befutott, vagy az, hogy lefogyott?" - tette fel a kérdést Dombóvári István a közönségnek és a műsor sztárvendégeinek, Udvaros Dorottyának, Tóth Verának, Ambrus Attilának és Puzsér Róbertnek. 

toth-vera
Fotó: Spektrum Home/Birtalan Zsolt

- Oké, hogy az jót tesz az egónak, amikor az ember befut, de igazából az tett jót az egómnak, hogy lefogytam, mert megismertem ezáltal magamat. Amikor rétegenként lefogysz, rétegenként előjönnek lelki problémák, amiket meg kell oldani. A pszichológia azt mondja, hogy a háj egy védelmi burok, amit magad köré növesztesz, hogy ne legyél sebezhető - vallotta be a 33 éves sztár. 

Tóth Vera azt is elmondta a Tesztbeszédben, hogy nemcsak a teste, a hangja is megváltozott a jelentős súlyvesztés után. 

- Igen, változott, a váz megváltozott, mert ugye, 50 kiló lement. Amikor meghallgattam egy 2016-os felvételt magamról, majdnem sírva fakadtam, és beledőltem a kardomba - osztotta meg a nézőkkel. 

toth-vera-tesztbeszed
Fotó: Spektrum Home/Birtalan Zsolt

- Jobb volt? - kérdezte Dombi.

- Igen. Nekem az a "verás" hang jobban tetszett, mert volt egy olyan rezgés benne, amit ez a test nem tud biztosítani. A hangtechnika viszont teljesen kikristályosodott, finomabb lett. Teljesen máshogyan énekelek: sokkal könnyedebben - mesélte Tóth Vera, hozzátéve, hogy Isten ments, hogy visszahízzon azért, hogy visszakapja a régi hangját. 

Ezt is szeretjük