Tóth Vera kitálalt a húgáról: elgondolkodtató, mit mondott Tóth Gabiról

Tóth Vera nem menti fel húgát az elmúlt hetek történései alól, de úgy gondolja, túlzás, amit sokan vele művelnek.

tót-c

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Augusztus 9-én robbant a bulvárbomba azzal, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi bejelentették, válnak. Az elmúlt bő egy hónapban az egész ország erről beszélt: az énekesnőt a különböző portálok kommentszekciójában ízekre szedték.

Sokan azokon a képeken háborodtak fel, amelyeken a Fricska Táncegyüttes alapító tagjával fotózták le. Többen azért kritizálták, mert visszásnak gondolták, hogy korábban rengeteg bejegyzést írt a család és az összetartozás fontosságáról a blogjában és az Instagramon.

Tóth Vera Gabi válásáról

Tóth Vera korábban már a Tények Pluszban elmondta, mit gondol a húgáról és az őt ért támadásokról. Most ugyanezt a témát vesézte ki a Heti jégbüfé című podcastban.

profimedia-0504995338 (1)
Fotó: Profimedia

- Értem én azt a szempontot, hogy ő a családot és az anyaságot, ennek a fontosságát hirdette... de ő tényleg így gondolta! Ő soha nem mondta magáról azt, hogy ő a Kárpátok Madonnája meg a Szűz Mária. Ezt valaki mondta róla - szemlézte a szavait a 168.hu.

Szerinte a húgával karaktergyilkosság történik, ami már kimeríti az abúzus és a verbális bántalmazás fogalmát.

- És nem mentem fel! Mert minden ember hibázik, és ez az emberi életnek a része, hogy igenis hibázunk, és tudom, hogy ő, amit éppen amit kijelent, ő tényleg abban van.

Tóth Vera esküvője

A Daalarna alapítója és vezető tervezője több fellépőruhát is tervezett már Tóth Verának, így nem volt kérdés, hogy a menyasszonyi ruháját is rábízza. Nézd meg, hogy festett a nagy napon! 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük