Tóth Verától ezért fordult el több barátja, miután 50 kilót fogyott
Fogyása után Tóth Vera baráti köre is átalakult, de nem bánja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera élete három évvel ezelőtt gyökeres fordulatot vett, amikor gyomor-bypass műtéten esett át. Hamvai P. G., az ismert DJ, aki 60 kilót fogyott, annak idején azt mondta az énekesnőnek, hogy, miután lefogy, teljesen át fog alakulni a baráti köre. Eleinte nem tudta komolyan venni a megjegyzést, de, miután beindult nála a fogyás, valóban ez történt, és, mire 50 kilót leadott, több barátja is elfordult tőle - mesélte az RTL Klub Reggeli című műsorában. 

- Tényleg elkezdtek kialakulni feszkók a baráti társaságomban. Vannak barátaim, akik a barátnőik miatt már nem barátkozhatnak velem.

Addig, amíg dundi csaj voltam, úgy érezték, hogy nem jelentek veszélyt a pasijaikra.

Ez a gondolkodás szerintem azt mutatja, hogy nem magabiztos az, aki ezt gondolja - mesélte a 33 éves sztár.

Tóth Vera szerint, aki így gondolkodik, annak a párkapcsolata sem nyugszik biztos alapokon. Ez a hozzáállás nagyon rosszul esett neki, azt mondta az RTL Klub reggeli műsorában, hogy néha éjszakákat sírt át emiatt, nem akarta elhinni, hogy ilyesmi létezik. De ez csak az egyik oka volt annak, hogy sok ember eltűnt az életéből.  

toth-vera
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Volt egy-két ember, aki megszokta, hogy Veruska egy gyufásskatulyából nézeget ki, és néha integet, ők pedig visszatolhatják ebbe a skatulyába, és, amikor úgy gondolják, újra elővehetik. Tömören, aki nem frankó, az lemorzsolódott, de ez nem is baj. Nem kell az embernek sok barát. Kell egy-két baráti kör, akikkel jól érzi magát, és egy-két barát, akire meg számíthat. Meg a szerelem is kell hozzá, a párkapcsolat, egy társ - árulta el. 

Tóth Vera annyit mondott még a magánéletéről, hogy kapcsolata pár hónapja tart, párjával pedig ikerének. 

- Én kicsit hebrencs vagyok, a párom pedig egy halálosan nyugodt ember, Palkonyán él - a település jelmondata is az, hogy "Lassulj be!", ez van a faluban kiírva. Fontos, hogy a villányi borvidéken mindenki kicsit chillezzen, és ő is átvette ezt a hangulatot. A gasztronómiában tevékenykedik, borszakértő, nagyon jól főz, a vidéki éttermeket fogja össze, a Villány-Siklósi Borút Egyesület elnöke. Olyan csodálatosan beszél a borokról, hogy az is borozna, aki nem szokott. Kiegészítjük egymást, harmóniában vagyunk egymással - osztotta meg a nézőkkel szerelméről. 

Ezt is szeretjük