Tóth Gabi sírva fakadt: a válás miatt ezzel a családtagjával romlott meg a kapcsolata

Tóth Gabi könnyekben tört ki, mikor Lékai-Kiss Ramónának elmondta, melyik közeli családtagjával való kapcsolatát pecsételte meg a válása.

Tóth Gabi válása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi a TV2 Titkok Ramónával első adásának vendége: az énekesnő korábban nem hallott részleteket árult el válásáról és annak családi kapcsolataira való hatásáról. 

Tóth Gabi válása

- A tesóm nagyon szereti a Mátét - felelte az énekesnő elcsukló hangon Lékai-Kiss Ramóna kérdésére, hogy miként fogadta a családja Papp Máté Bencét.

Tóth Gabi ezt követően csendben maradt, utalva ezzel arra, hogy családja többi tagja talán nem így áll szíve választottjához. Kendőzetlen őszinteséggel beszélt nagy port kavaró válásáról kislánya édesapjával, Krausz Gáborral. A beszélgetés egy pontján az énekesnő elárulta, vannak olyan kapcsolatai, amelyekre ez az egész ügy rányomta a bélyegét. Kiss Ramóna kérdésére azt is elárulta, közeli családtagjával romlott-e meg azóta a viszonya.

- Remélem, hogy nem veszítettem el, de megpróbálom elfogadni, hogy ő most nem így áll ehhez a dologhoz. Az édesanyámról van szó - felelte könnyes szemmel az énekesnő, aki hozzátette, most próbál időt hagyni anyukájának. 

Tóth Gabi ezt követően próbálta folytatni mondandóját, de hangja teljesen elcsuklott, és sírásban tört ki, Lékai-Kiss Ramóna öleléssel próbálta vigasztalni. 

- Bízom abban, hogy akár ha ezt az interjút megnézi, érteni fogja, hogy miért így döntöttem. De őt inkább azok viselték meg, amit írtak rólam a kommentelők, amilyen cikkeket írtak rólam, amilyen videókat gyártottak rólam. Az őt teljesen padlóra küldte. (...) Az én édesanyámmal olyan viszonyom volt, amire minden gyerek vágyik. Együtt buliztunk, barátnők voltunk, és bízom benne, hogy visszatalálunk egymáshoz - zárta gondolatait. 

Tóth Gabi tarol új frizurájával: „Végre lekerült a műhaj”

Tóth Gabi megint frizurát váltott, a mostani fazont még nem láthattuk rajta. Frufrut vágatott, és lekerült róla a póthaj.

Elolvasom

Cover-fotó: Instagram/tothgabi

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük