Tóth Gabi tinédzserként teljesen másképp nézett ki - Felismered a régi fotókon?
Fiatalkori fotókat mutatunk a Sztárban sztár leszek! zsűritagjairól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi nevét 2004-ben ismerhette meg az ország, amikor jelentkezett a Megasztár második évadába. A Sztárban sztár leszek! női zsűritagja előtte is foglalkozott már énekléssel, élete legelső fellépése a Savaria Rockfesztiválon volt 17 évvel ezelőtt.

A 32 éves sztár még nagyon másképp festett, amikor elkezdte bontogatni szárnyait a zenei pályán. A legelső fellépésén például hosszú, hullámos hajjal lépett a színpadra, napjainkban viszont már a rövid, hidrogénszőke hajra esküszik.

Nemcsak ő, hanem a TV2 tehetségkutatójának másik három zsűritagja, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tamás is teljesen másképp festett karrierje legelején.

Képes összeállításunkban megnézheted a Sztárban sztár leszek! mestereinek fiatalkori fotóit.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük