Tóth Gabi kisbabát vár - Ezzel a fotóval jelentette be a gólyahírt
Tóth Gabi és Krausz Gábor első gyermeküket várják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi hatalmas örömhírt jelentett be ma délelőtt a közösségi oldalain: az énekesnő első gyermekével várandós.

Egy hónapon belül ez a második nagy hír, amit a 31 éves sztár világgá kürtölt: április közepén azt tudatta az eljegyzési gyűrűjét is megmutatva, hogy párja, Krausz Gábor megkérte a kezét.

Tóth Gabi ma azt is elárulta, hogy pár nappal a lánykérést követően kiderült, hogy gyermekük lesz. A gólyahír azért is hatalmas boldogság számára, mert több orvos azt mondta neki, kevés a valószínűsége annak, hogy gyermeket szülhet. 2008-ban először a Fókuszban mesélt arról, amikor 18 évesen egy éjjel rosszul lett: a bal petefészkében kifakadt egy alma nagyságú ciszta, emiatt tönkrement az egyik petefészke, a másik pedig károsodott. Legalább hatvan százalékkal csökkent az esélye, hogy természetes úton teherbe essen. Az előzményeket ismerve érthető, hogy az énekesnő most csak a babára kíván koncentrálni.

"Nem is tudom, hol kezdjem...
Talán ott, hogy mostanában nem éreztem magam jól, mégis egy megmagyarázhatatlan nyugalom árasztotta el a lelkem, az a fajta nyugalom, amit egy nő csak akkor érez, amikor egy kicsi lélek kezd el fejlődni benne. Pár nappal azután, hogy Gábor eljegyzett, kiderült, hogy a rosszulléteket a várandósság okozza, így az émelygésből hatalmas boldogság lett.
Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az Isteni csoda nem történhet meg, hiszen az orvosok nem kecsegtettek sok jóval, most mégis győzött a szeretet, kegyelmet kaptunk, imáimat meghallgatták.
Még nagyon kicsi a pocakomban a gyermekem, nagyon nehéz így beszélni erről, de úgy éreztem, meg kell előzzek minden rosszindulatot, pletykát, szóbeszédet, sajtómegjelenést.
Szerettem volna, ha tőlem tudjátok meg, hogy egy picike élet cseperedik a szívem alatt.
Most nyugalomra van szükségem. Vigyáznom kell magamra és a kicsire.
Szülők leszünk. Feladtam a reményt, hogy ez valaha megtörténik, de új szerepre hívott minket a sors, amiért végtelenül hálásak vagyunk, és amit nagyon meg kell becsülnünk, mert tényleg csoda, hogy lehetőséget kaptunk rá. Éppen ezért most egy darabig nem tudok színpadra lépni. Fokozottan figyelnem kell, pihenni sokat, és nyugalomban élni. Megkérem a megrendelők megértését, hogy nekünk ez most a legfontosabb, és ígérem, hogy a jövőben csodaszép koncertekkel térek vissza azokra a helyekre, ahova most nem tudok elmenni. Kérem a közönséget arra, hogy próbáljon meg szeretettel gondolni ránk. Most nem fér bele az életünkbe a rossz, csak a szívből jövő jó, a drukk, hogy maradjon velünk ez a kis élet.
Boldogok vagyunk, hogy megoszthattuk veletek az örömünket, és ti szeretettel álltok majd hozzánk... Köszönjük" - olvasható a posztban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nem is tudom, hol kezdjem... Talán ott, hogy mostanában nem éreztem magam jól, mégis egy megmagyarázhatatlan nyugalom árasztotta el a lelkem, az a fajta nyugalom, amit egy nő csak akkor érez, amikor egy kicsi lélek kezd el fejlődni benne. Pár nappal azután, hogy Gábor eljegyzett, kiderült, hogy a rosszulléteket a várandósság okozza, így az émelygésből hatalmas boldogság lett. Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az Isteni csoda nem történhet meg, hiszen az orvosok nem kecsegtettek sok jóval, most mégis győzött a szeretet, kegyelmet kaptunk, imáimat meghallgatták. Még nagyon kicsi a pocakomban a gyermekem, nagyon nehéz így beszélni erről, de úgy éreztem, meg kell előzzek minden rosszindulatot, pletykát, szóbeszédet, sajtómegjelenést. Szerettem volna, ha tőlem tudjátok meg, hogy egy picike élet cseperedik a szívem alatt. ♥️ Most nyugalomra van szükségem. Vigyáznom kell magamra és a kicsire. Szülők leszünk. Feladtam a reményt, hogy ez valaha megtörténik, de új szerepre hívott minket a sors, amiért végtelenül hálásak vagyunk és amit nagyon meg kell becsülnünk, mert tényleg csoda, hogy lehetőséget kaptunk rá. Éppen ezért most egy darabig nem tudok színpadra lépni. Fokozottan figyelnem kell, pihenni sokat és nyugalomban élni. Megkérem a megrendelők megértését, hogy nekünk ez most a legfontosabb és ígérem, hogy a jövőben csodaszép koncertekkel térek vissza azokra a helyekre, ahova most nem tudok elmenni. Kérem a közönséget arra, hogy próbáljon meg szeretettel gondolni ránk. Most nem fér bele az életünkbe a rossz, csak a szívből jövő jó, a drukk, hogy maradjon velünk ez a kis élet. Boldogok vagyunk, hogy megoszthattuk veletek az örömünket és ti szeretettel álltok majd hozzánk... Köszönjük♥️

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Tóth Gabi 2018 márciusában vállalta fel kapcsolatát a Séfek séfe című műsorból ismert Krausz Gáborral. Az énekesnő eleinte hallani sem akart a 36 éves fiatalemberről, édesanyjának köszönheti, hogy végül mégis egymásra találtak – mesélte tavaly ősszel a Best magazinnak.

- Gábor először Facebookon írt rám, én pedig nem is akartam válaszolni. Azt mondtam, nincs nekem ehhez idegzetem, meg egyébként sem tudom, mit akarhatna tőlem egy ilyen jó csávó, aki minden lányt megkaphat. Anyu unszolt, hogy írjak vissza neki, mert nincs vesztenivalóm, meg azt is mondogatta, hogy nézzem már meg, milyen helyes pasi… - árulta el a hetilapnak Tóth Gabi.

Tóth Gabi  11 kilót fogyott

Tóth Gabi magánéleti boldogsága a külsején is meglátszik. A szerelemnek köszönheti tavalyi fogyását, annyira kiegyensúlyozott a kapcsolata párjával, Krausz Gáborral, hogy ebből fakadóan csak úgy olvadtak le róla a kilók.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük