Tóth Gabi kikészült idegileg: könnyek között beszélt először és utoljára a bántásokról
Tóth Gabi a Tények Pluszban reagált az őt ért bántásokra. Elárulta, min változtat ezután.

tóth-gabi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi könnyeivel küzdve adott interjút a Tények Plusznak: először és utoljára beszélt az őt ért támadásokról és bántásokról. 

Azzal kezdte, megfogadta, hogy nem fog sírni. Nem akarja, hogy azok, akik gyűlölködő üzenetekkel bombázzák, gyengének lássák, de kikészült idegileg, és ha gyermeke is szóba kerül, mindig elérzékenyül.

Tóth Gabi a Tények Pluszban

Az utóbbi időszakban nevétől volt hangos a hazai bulvársajtó. Luxusórabotránya is nagy port kavart, és akkor sem kímélték a kommentelők, mikor kiderült, visszatér a Sztárban Sztár leszek! mesterei közé.

tóth-gabi-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

Nem csak idegenek kritizálták, kollégái közül is akadtak, akik hangot adtak negatív véleményüknek vele kapcsolatban: sokaknál az énekesnő hirtelen jött személyiségváltozása verte ki a biztosítékot. Tóth Gabi szerint ez egyáltalán nem egyről a kettőre történt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Nem rejtettem véka alá a hitemet, ez nem volt titkos dolog. Nem az történt, hogy én, a nagy vadóc lány, hirtelen előálltam mint Szűz Mária (…) Évek óta beszéltem a hitemről.

Azt mondja, világéletében vallásos volt, de kislánya megszületése óta ad ennek nagyobb hangot. Az, hogy teherbe esett Hannaróza Marikával valóságos csoda a számára, hiszen korábban azt mondták neki az orvosok, ez nem lehetséges.

tóth-gabi-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

- 18 évesen betoltak a műtőasztalra tüdőembóliával élet-halál között. Közölték velem, hogy nem lehet gyermekem. 2019-ben terhes lettem, áldott állapotba kerültem. Mi ez, ha nem az Isten műve?

Hogy forduljak Isten ellen, mikor megajándékozott egy élettel?

Elmondta, nem bírja tovább: volt, hogy reggel hét és este tizenegy óra között 85 darab halálos fenyegetést kapott. Épp ezért visszavonul a közösségi médiától, csak a családjára és új produkciójára akar koncentrálni. Azokat az ismert embereket, akik bántották, hiteltelennek nevezte.

Tóth Gabi és Fluor Tomi vitája

Tóth Gabiról kemény kritikát fogalmazott meg Fluor Tomi: az adok-kapok azután indult köztük, hogy az énekesnőről elterjedt egy videó a neten, miszerint több millió forint értékű luxusórát hord.

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

Ezt is szeretjük