Tóth Gabi kiszáll a Sztárban Sztár leszek!-ből - Ezért nem zsűrizik tovább
Tóth Gabi nem lesz látható a Sztárban Sztár leszek! utolsó két adásában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Távozik a zsűriszékből Tóth Gabi. Az énekesnő gyermeke érkezésének közeledtével anyai teendőit tartja szem előtt, így arra a döntésre jutott, hogy a Sztárban Sztár leszek! utolsó két adásában már nem lesz jelen. A TV2 maximális együttműködéssel kezeli a helyzetet, emellett továbbra is zavartalanul folyik a felkészülés a műsor öt elődöntősével a vasárnapi élő show-kban.

A Sztárban Sztár leszek! mestere az utóbbi hetekben erőn felül támogatta versenyzőit, azonban a következő időszakban már kizárólag gyermeke érkezésére szeretne koncentrálni - olvasható a TV2 közleményében.

- Nagyon sokat kaptam ettől a műsortól és azoktól az emberektől, akik a Sztárban Sztár leszek! csapatában dolgoznak. Hétről hétre rengeteg energiát merítettem abból, hogy ide tartozhatok, és közelről láthatom a versenyzők fejlődését, ami által én is több lettem. Hálás vagyok, hogy a kislányom ilyen sokáig hagyta, hogy vasárnaponként beüljek a mesterszékbe, de a várandósságnak ebben a szakaszában már nem tudom azt a maximumot adni, amit elvárok saját magamtól.

toth-gabi
Fotó: TV2

- Elérkezett az idő, hogy a gyermekemre koncentráljak, és az ő érdekeit tartsam szem előtt. Katja kezét nem engedem el, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és mint felelősségteljes édesanya, ő is érti, tudja, hogy miért kellett ezt a döntést meghoznom, mint ahogy azt is, hogy jó kezekben hagyom - árulta el döntése hátterét az énekesnő.

- Természetesen továbbra is maximálisan Gabi mellett állunk, és megértjük a döntését, hiszen ebben a helyzetben az orvosa javaslatait kell követnie. Gabi az elmúlt hetekben erőn felül teljesített, a Sztárban Sztár leszek! mestereként a tőle megszokott maximális profizmussal látta el a feladatát, amit ezúton is köszönünk neki. A műsor gördülékenyen folytatódik majd, illetve mindent megteszünk azért, hogy Katja se szenvedjen hiányt a felkészülése során. Fel voltunk készülve erre a helyzetre is, már dolgozunk a megoldáson, amiről hamarosan többet is elárulunk - nyilatkozta Kirády Attila, a TV2 Csoport kreatív igazgatója.  

toth-gabi-zsuri
Fotó: TV2

Rövidesen kiderül, hogy ki veszi át Tóth Gabi helyét a zsűriszékben, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tamás mellett ki lesz a negyedik zsűritag. Már csak öt versenyző maradt, akik esélyesek arra, hogy elnyerjék a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet. November 17-én 18.50-től a Sztárban Sztár leszek! elődöntőjében kiderül, hogy ki az a legjobb négy versenyző, aki megnyeri a nézők és a mesterek szavazatait, és ezzel a mindent eldöntő fináléba jut.

Tóth Gabi a Megasztár előtt

Tóth Gabi nevét 2004-ben ismerhette meg az ország, amikor jelentkezett a Megasztár második évadába. A Sztárban sztár leszek! női zsűritagja előtte is foglalkozott már énekléssel, élete legelső fellépése a Savaria Rockfesztiválon volt 17 évvel ezelőtt. A 32 éves sztár még nagyon másképp festett, amikor elkezdte bontogatni szárnyait a zenei pályán. 

Ezt is szeretjük