Tóth Gabi piros ruháján ámulunk: a Sztárban Sztár leszek! döntőjében különleges kreációt viselt
Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! 2021-es adásaiban a Sugarbird egy-egy kreációjában állt a kamerák elé.

toth-gabi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! 2021. november 21-i döntőjében egy nagyon különleges kreációt viselt: újragondolt, hagyományos matyó mintás ruhában állt a kamerák elé, amit kifejezetten neki terveztek. 

A TV2 2019 ősze után 2021-ben ismét műsorra tűzte a zenés show-műsort, amelynek ítészei között foglalt helyet az énekesnő, mégpedig minden adásban a Sugarbird egy-egy darabjában. 

Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! 2021-es évadában

A Sugarbird elmélyült a hímzés művészetében, és előszeretettel használja akár eredeti, akár printelt változatában a magyar heritage jegyeket. A Czukormadár Hungarian Heritage 2021 fall/winter kollekcióban elsősorban matyó motívumokkal találkozhatunk, de a kalocsai Richelieu is visszaköszön egy limitált széria idejéig Tóth Gabi egyik kedvenc ruháján, amit a Sztárban Sztár leszek! döntőjében láthattunk rajta. 

- Nagyon tetszik az a nőiesség, az a vonalvezetés, amitől egységessé válik a Czukormadár kollekció az autentikus matyó és Richelieu-motívumokkal. Ami engem nagyon megfogott önmagában ebben a kollekcióban és a Sugarbird márka tematikájában is, hogy igényesen van megteremtve egy olyan összhang, üzenet, amire én is próbálok a zenémen keresztül törekedni, hogy visszaadhassam a számomra fontos értékeket. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nagyon szimpatikus az a stílus, elképzelés, amit a Sugarbird képvisel, hogy egyrészt munkát ad iparművész asszonyoknak a hímzések és printelések révén, és a mintákat modern köntösben, modern nőkre adják, így őrizve a hagyományainkat, évezredes kultúránkat. Minden szempontból fantasztikus és mindig megújuló kollekcióval tud kijönni a Sugarbird, a Czukormadár esetében mindig a régi elemeket használva. Tényleg igaz, hogy divatba hozzák a magyart - mondta Tóth Gabi.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákban láthattuk Tóth Gabit a Sztárban Sztár leszek! 2021-es adásaiban. 

Ezt is szeretjük