Tóth Gabi szexin dekoltált miniruhát húzott - Nagyon dögös benne
Tóth Gabi bomba formában van, csak úgy ragyog a szülés után.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi az öltözködés terén sohasem volt szégyenlős, fellépésein és a televízióban is előszeretettel húzott fel dögös, lenge ruhákat. Most sem hazudtolta meg magát: egy nagyon szexi fotón mutatta meg magát.

2019. december 3-án adott életet kislányának, Hannaróza Marikának. Mint ahogy az lenni szokott az újdonsült anyukáknál, jelenleg az ő élete is a csöppség körül forog. Az anyaság minden percét kiélvezi, ez a boldogság pedig a megjelenésén is látszik, valósággal kivirult az énekesnő.

Tóth Gabi szexi fotója

Az Instagram-oldalán áprilisban el is árulta a követőinek, hogy élete legkiegyensúlyozottabb időszakát éli, a lelki békéjének hála a szülés utáni pluszkilók szinte leolvadtak róla, hirtelen eszmélt rá, hogy 25 kilóval mutat kevesebbet alatta a mérleg. Valóban bombaformában van, ezt legfrissebb képe is bizonyítja.

Ebben a tűzpiros, mélyen dekoltált miniruhában jól látszik, mennyire fantasztikusan néz ki. A rajongói is észrevették, milyen csinos a képen, és annak is örültek, hogy most a megszokott fekete helyett végre színesben láthatják kedvencüket.

Bár valószínűleg nagyon jólesnek neki a bókok, jelenleg úgy érzi, hogy dicsérő szavak nélkül is tele van önbizalommal.

„Hirtelen azon kaptam magamat, hogy nem nyomaszt semmi.. nem kellett visszaigazoló szelfi, nem kellett tükör, nem kellett kényszer póz vagy manír az elmúlt időben! Szeretve vagyok a családom és magam által, minden külső visszacsatolás nélkül érzem az erőt és a magabiztosságot!” - írta az áprilisi posztban.

Király Linda szexi Instagram-képei

Király Linda egyre vékonyabb, alakját pedig nagyon csinos ruhákban mutatta meg a követőinek. Nem csoda, hogy úgy pózol a fotóin, mint egy profi modell, hiszen fantasztikusan néz ki. Képes összeállításunkban megnézheted, a 33 kilót fogyott énekesnő milyen dögösen fest legújabb fotóin.

Ezt is szeretjük