Tóth Gabi 2 hónapos kislányáról posztolt fotót – Hannaróza cuki a hajacskájával
Tóth Gabi megmutatta Hannaróza buksiját, követői elolvadtak a kép láttán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi 2019. december 3-án adott életet első gyermekének, azóta teljesen megfordult vele a világ, nem tud betelni a kis csöppséggel. Hannarózáról időnként kitesz egy fotót vagy videót a közösségi oldalára - a rajongói legnagyobb örömére.

Most is cuki képet posztolt róla, hátulról mutatta meg a buksiját. A fotón látszik, hogy a két hónapos kislány szépen cseperedik, már tincsei is elkezdtek nőni, de a babahajból veszített is. Erre anyukája nagyon viccesen reagált. 

Ilyen cuki Tóth Gabi két hónapos kislánya

Ahogy sok kisbabánál, Hannarózánál is látható, hogy a haja a nyakánál hosszabb, míg a feje tetején alig pelyhedzik. Az énekesnőt ez a látvány egy híres hazai színészre, Bodrogi Gyulára emlékeztette, aki már fiatal színészként elkezdett kopaszodni, így viccesen az ő nevét írta az Instagram-poszt alá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#bodrogigyula❤️

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Követői éltek-haltak a képért és a humoros feliratért is. A legtöbben osztották a 32 éves sztár véleményét, mások pedig nem bírtak betelni az aranyos fotóval. Ördög Nóra és Mádai Vivien sem állta meg, hogy ne jutalmazza lájkkal.

Tóth Gabi sokáig azt hitte, természetes úton nem szülhet

Sok nő és férfi él abban a tudatban, hogy egészségügyi okokból kifolyólag nem lehet saját gyermeke, és csak a lombikprogram vagy az örökbefogadás közül választhat. Élik tovább az életüket, talán már a gyermekáldásról is rég lemondtak, majd egyszer csak megtörténik a csoda: a terhességi teszt pozitív lesz. Olyan hazai sztárokat mutatunk, akik úgy tudták, spontán nem eshetnek teherbe, de az élet felülírta ezt.

Ezt is szeretjük