Tóth Gabi kislánya már ilyen nagy: a göndör fürtös Marika így öleli szülinapos édesapját
Tóth Gabi férje tegnap ünnepelte 40. születésnapját. Krausz Gábort így köszöntötte fel felesége és kislánya.

tóth-gabi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi és Krausz Gábor egymásra találásának történetéből kiderül, a sors is azt akarta, hogy egy pár legyenek: többször kellett találkozniuk, mielőtt összejöttek. Az énekesnő először faképnél hagyta a sztárséfet, ám az nem adta fel, 12 évet várt, hogy beteljesüljön a szerelmük.

2019 őszén a legnagyobb titokban mondták ki a boldogító igent. Az esküvőjükön már hárman voltak, kislányuk édesanyja pocakjában volt, amikor örök hűséget fogadtak egymásnak. Hannaróza, akit mindenki inkább a második nevén, Marikának szólít, 2022 decemberében már három szál gyertyát fújhat el a születésnapi tortáról.

Tóth Gabi és Krausz Gábor lánya

Nem csak a kislány korán látszik, mennyire szalad az idő. Bár szülei úgy döntöttek, hogy a csemete arcát nem mutatják a nyilvánosság előtt, néha-néha hátulról láthatunk pár fotót az Instagramon a cuki lurkóról. Tegnap az édesapja születésnapja alkalmából készült családi képen szerepelt, tündérien ölelte a 40. életévét betöltő Krausz Gábort.

A cuki felvételen jól látszik, Marika nagyon megnyúlt az utóbbi időben, és a haja is egyre hosszabb. Nem lehet betelni a tündéri, göndör fürtjeivel. Édesanyja is megemlítette egy posztjában, csak kapkodja a fejét azon, hogy csemetéje úgy nő, mint a gomba. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"Egyszer csak azon kaptam magam Hannival, hogy reggelente már saját magának választja ki a ruháit, néha sajnos az enyémet is, és az elsősegélynyújtás is az állandó teendői között szerepel… A babából hirtelen egy rettenetesen elfoglalt kislány lett, akivel most már szinte mindent együtt tudunk csinálni” - írta az Instagramon.

Februári blogbejegyzésében hosszabban kifejtette, milyen hihetetlen érzés egy anyának az, hogy látja, gyermeke napról napra változik. Elárulta, Marikával igazi barátnők rengeteg közös programmal.

"Csacsogunk, vásárolgatunk, jókat nevetünk. Tulajdonképpen lett egy mini barátnőm. Fésülgeti a hajamat, adogatja a sminkeket, kiválasztja magának (is) a ruhát, amit hordani akar. Van kedvenc színe, a lila és mondja is, hogy ljija. Imádom, hogy egy csomószor azon kuncogunk, hogy nem értem a szót, amit mond, és elmondatom vele egymás után jó sokszor" - olvasható a Család.hun.

Sztáranyukák és hasonmás lányaik

Számos sztáranyukát találunk hazánkban, akinek szépségét örökölte a lánya is. Képes összeállításunkban olyan anya-lánya párosokat gyűjtöttünk össze, akik között tagadhatatlan a hasonlóság.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Ezt is szeretjük