Tóth Gabi rendesen kiosztotta a játszótéri anyukákat: ezért akadt ki a nagy részükre
Tóth Gabit nagyon meglepte, hogyan viselkedik az anyák jó része a játszótereken.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyereknevelésben minden szülő, így Tóth Gabi is gyakran dilemmázik, mikor és mivel tesz jót - vagy éppen rosszat - a csemetéjének: a család.hu oldalon vezetett blogjában épp a játszótéren viselkedés az egyik fő téma. 

Tudja, hogy sokan előítéletesek vele szemben, ami kiterjed a két és fél éves Hannaróza Marikára is, amitől szeretné óvni, így szerinte sokszor túlkompenzál. Ugyanakkor azt sem szeretné, hogy mindig a saját gyerekére szóljon rá a másik gyermek védelmében, mert a kislánya ezt úgy élheti meg, hogy nem áll ki érte. 

Tóth Gabi és a játszótéri anyák

A játszótéren az énekesnő a kezdeti időkben amiatt aggódott sokat, hogy a kislányának valami baja esik: megsérül a hintától vagy a csúszdán, homokot eszik, amiben állati ürülék van. Manapság a kisgyerekek egymás közötti csatázása a központi téma: míg Hanni a lufit és a labdát veszi el előszeretettel más gyerekektől, tőle a vödröt, a lapátot és minden egyebet visznek.

toth-gabi2
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Csemetéje általában nem hagyja magát, visszavesz mindent, és még begyűjt más holmikat is. Tóth Gabi eleinte letérdelt mellé, és elmagyarázta neki, hogy miért nem szép dolog csak úgy elvenni más játékát, és úgy látta, megértő fülekre talált. Más szülőktől viszont többnyire nem ezt tapasztalta. 

Kár szépíteni, az anyukák nyolcvan százaléka nyomkodja a telefonját, és nem is tudja, hogy mit csinál a gyereke.

"Ha mégis látják, hogy a gyerekük éppen homokot szór egy másik gyerek szemébe, vagy éppen kitépi egy másik baba kezéből a játékot, akkor sem avatkoznak közbe. Bevallom, ez meglep" - vallotta be a 34 éves sztáranyuka.

Tóth Vera beszólt Gabinak

Az énekesnő a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában beszélt arról is, milyen a kapcsolata a családtagjaival, így híres húgával is. Nem finomkodott, amikor a Tóth Gabit jellemezte. 

Ezt is szeretjük