Tóth Gabi csipkés fehérneműben pózol: ilyen szexi dekoltázzsal rég láttuk
Tóth Gabi dögös fotója nem sokat bízott a képzeletre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 2005-ben egyszerű farmer és fehér póló összeállításban besétált a TV2 Megasztárjának válogatójára a nővére oldalán, valószínűleg Tóth Gabi sem gondolta volna, hogy 15 évvel később az ország egyik legextravagánsabb énekesnőjeként tartják majd számon.

Az évek során sok stílust kipróbált az öltözködésben. Volt fekete hajú rocker és rövid, szőke frizurás bombázó is, ám mióta édesanya lett, inkább a letisztult ruhákat részesíti előnyben. A 2020-as Sztárban Sztár döntőjében például kalocsai mintás, hosszú szoknyát viselt, legújabb, Veled akarok lenni című videóklipjében pedig földig érő, légies kreációkban láthattuk.

Tóth Gabi fehérneműs fotója

Most az Instagram-oldalán vette elő újra a szexi oldalát: egy mélyen dekoltált, csipkés fehérneműs felvételt rakott fel magáról. A lenge darab nemcsak azt mutatta meg, milyen kirobbanó formában van, de a követői szerint csak úgy sugárzott róla a szexualitás.

„Gyönyörű vagy Gabi, modellnek is mehetnél! De én nagyon örülök, hogy inkább énekelsz!” - lelkendezett az egyik rajongója. Míg mások annak örültek, hogy kedvencük régi énjét tükrözi vissza a fénykép.

Sokan úgy vélekednek, hogy most ért igazán révbe. Szerintük ez a fotó is bizonyítja, milyen idilli korszakát éli, hiszen csak úgy ragyog a boldogságtól. Azonban az ellentábor is hangot adott véleményének, páran túlzásnak tartották, hogy ennyire sokat mutatott meg a testéből.

Tóth Gabi kislányának szülinapja

Egyéves lett Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya. Hannaróza Mária 2019. december 3-án jött világra. A csöppséget első születésnapja alkalmából édesanyja kivételesen megmutatta a közösségi oldalain. A Facebookon és az Instagramon is rengetegen, köztük természetesen a nagynéni, Tóth Vera, Kiss Ramóna, Debreczeni Zita vagy Görög Zita is gratuláltak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük