Tóth Gabi életmentő műtétjéről mesélt - 4 évébe telt újra felépíteni az életét
Tóth Gabi 18 éves volt, amikor életmentő műtéten esett át.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi számára csodálatos élmény volt a császáros szülése, de előtte hetekig rettegett, mi vár rá a szülőszobában. Pánikbetegsége azt követően alakult ki, miután 2006-ban egy életmentő műtéten esett át. 

Az énekesnő kórházi kálváriájáról és annak az életére gyakorolt hatásáról a család.hu oldalon vezetett blogjában mesélt. 

Tóth Gabi 18 évesen életmentő műtéten esett át

2006 tavaszán az egyik éjszaka olyan erős alhasi fájdalmai voltak, hogy mentőt hívott. Vakbélgyanúval kórházba vitték, majd amikor ott végre megjelent az ügyeletes orvos, lekiabálta a fejét, miért nem reggel ment be. Megvizsgálta, és azzal az információval, hogy valami folyadék van a hasában, átküldte egy másik kórházba. 

A másik helyen átesett egy fájdalmas vizsgálaton, és innen is továbbküldték. A harmadik helyre már az időközben befutott édesapja ölben vitte el, mert akkora fájdalmai voltak, hogy járni sem tudott. Itt egy nőgyógyász közölte vele, hogy azonnal altatja, mert nyugtalanítja a hasában látott folyadék. 

"Kiderült, hogy 3 liter vérrel a hasüregemben mászkáltam órák óta, amivel egy vérrögnek is sikerült elindulnia a tüdőmbe. Magyarul embóliát kaptam. Egy focilabda méretű ciszta robbant szét a petefészkemen és a benne lévő savó már órák óta marta a szerveimet" - írta blogjában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A négyórás életmentő műtét után az orvos újabb rossz híreket közölt vele: ne számítson arra, hogy természetes úton gyermeke születik. 

"Foszlányokat hallottam elkötésről, kipakolásról, nagymértékben sérült szövetekről és arról, hogy természetes úton nem lehet gyerekem. Ezen a ponton már csak azt érzékeltem, hogy mozog a szája, de a hangok alig jutottak el hozzám."

Amikor kiengedték a kórházból, azzal szembesült, hogy egy nővér kiszivárogtatta a történetét, így az énekesnő is kénytelen volt nyilatkozni, de csak a puszta tényekre szorítkozott. Ezzel azonban még nem volt vége a megpróbáltatásoknak. 

"Amíg a kórházban voltam, az akkori párom megcsalt, és az addig mögöttem álló management elhagyott. Mivel nem lehetett tudni, mikor tudok legközelebb színpadra állni, 24 koncertet kellett lemondani, így már nem voltam olyan jól jövedelmező „termék”.

Négy évembe telt, míg újra felépítettem az életem, és az „Elég volt” című dalomat előadhattam az X-Faktor színpadán.

A 32 éves sztár azt írta, az egész lénye kicsit meghalt és újjáéledt 18 évesen, és a kórházi kálvária után kialakult a pánikbetegsége. Ilyen előzmények után sokkolta, hogy bár papírja van róla, hogy nem lehet természetes úton gyermeke, mégis teherbe esett. Az orvosa a korábbi műtét miatt nem engedte, hogy tavaly december elején természetes úton hozza világra a kislányát, amit Tóth Gabi el is fogadott. A terhessége csodás volt egészen novemberig, amikor eluralkodott rajta a pánik: az ismeretlentől és a kiszolgáltatottságtól való félelem miatt rettegett. 

"Minden alkalommal egy dologra próbáltam fókuszálni, amikor éreztem, hogy hatalmába kerít a pánik, hogy ezt már nem csak magamért kell kibírnom. Én már egy másik életért is felelős vagyok!" - osztotta meg az olvasókkal, mi segítette át a legnehezebb pillanatokon.

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Tóth Gabi ennivaló fotót posztolt kislányáról, Hannaróza Máriáról. A csöppség, aki április 3-án lesz négy hónapos, oltást kapott, azért tegnap nem volt túl jó kedve, durcás pofiját édesanyja megörökítette, és a közösségi oldalán is posztolta. Képes összeállításunkban megnézheted azt is, milyen Hannaróza huncut mosolya. 

Ezt is szeretjük