Tóth Andi rajongója túl messzire ment: késsel fenyegette meg az énekesnőt
Tóth Andinak meggyűlt a baja az egyik őrült rajongójával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban szinte minden hírességnek van olyan sztorija, ami egy őrült rajongóhoz kötődik. Megestek vicces, bizarr és tragikus esetek is. Azonban nem kell egészen a tengerentúlig menni az ilyen történetekért, hazai sztárjaink is megtapasztaltak hasonló hajmeresztő dolgokat a karrierjük során.

Tóth Andinak például egy agresszív férfi okozott jó pár nyugtalan pillanatot, aki halálosan megfenyegette.

Tóth Andit meg akarták késelni

Az énekesnő 2014 óta van a pályán, már az X-Faktor ötödik szezonjában is rengetegen rajongtak érte, az elmúlt években pedig egyre csak nőtt a követőtábora a közösségi médiában. Azonban sokan közülük nem csak kedves, hétköznapi módon közelednek felé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Még sok-sok ilyen pillanatot szeretnék átélni veletek !! 💪❤🎸

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

A Nyugi! Köztünk marad című műsorban mesélte el, mik történtek meg vele: volt, aki feleségül kérte, más pedig le akarta vágni a haját, de a legijesztőbb az volt, amikor halálosan megfenyegették.

- Volt egy beteges rajongóm, aki az elején nagyon szeretett, aztán kiderült, hogy van párom. Erre ő azt reagálta, hogy sürgősen le akar szúrni - mesélte a Life TV adásában.

tóth-andi-nyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Egy ideig úgy próbálta kezelni a helyzetet, hogy nem vett tudomást a zavarodott alakról, aki nem adta fel könnyen, megjelent az egyik fellépésén.

- Írt nekem, mert látta, hogy megyek a falujába, és mondta, hogy ott lesz. Nem volt nehéz észrevenni, mert jóval magasabb volt a többi nézőnél. 

tóth-andi-2
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- A fellépés után félrevonultam az öltözőbe. Összepakoltam, és elindultam, de a sötét folyosó végén ott állt. A sofőröm közbelépett, megfogott, és mentünk a másik irányba, sosem tudtuk meg, hogy volt-e nála bármilyen eszköz.

Végül letiltotta a férfit mindenhonnan, de kis idő múltán újra előkerült, az Instagramon küldött üzenetet úgy, mintha mi sem történt volna, de ezen a szépség már csak nevetni tudott.

Tóth Andi szexi fotói

Tóth Andi akárhányszor színpadra lépett az elmúlt években, dögös külsejével mindig felforrósította maga körül a levegőt. Az énekesnő sosem volt túlsúlyos, de most szemmel látható, hogy sokkal vékonyabb, mint néhány évvel ezelőtt. Képes összeállításunkban dögös fotókon mutatjuk, mennyit fogyott.

Ezt is szeretjük