Felismered a 2004-es Megasztár szívtipróját? Torres Dani ma így néz ki
Torres Dani az RTL Klub napi sorozatának, a Barátok köztnek a különleges szereplőjeként mutatkozik be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Torres Dani nevét a Megasztár 2004 októberében indult és 2005. április 30-án véget ért második évadában ismerte meg az ország. 

A TV2 tehetségkutatójában sok női néző belehabarodott az ecuadori születésű, kölyökképű énekesbe, aki hangjával, külsejével és laza stílusával vette le a nézőket a lábukról. Az El Mariachi (Los Lobos) című dalt gitározva előadó énekes Caramel, Palcsó Tamás és Tóth Gabi mögött a negyedik helyen végzett. 

Torres Dani a Barátok köztben

A kölyökképű srác mára 39 éves, sármos férfi lett, aki most az RTL Klub képernyőjén tűnik fel: egy igen különleges karaktert alakít a Barátok közt című sorozatban, aki a legváratlanabb pillanatban robban be a Mátyás király térre, ezzel felforgatva Gigi (Görgényi Fruzsina) és Olivér (Szabó Máté) életét. 

Torres Dani a Megasztár hatodik döntője előtt 2005. március 26-án a Millenáris Teátrumban.
Torres Dani a Megasztár hatodik döntője előtt 2005. március 26-án a Millenáris Teátrumban.
Fotó: MTI/Kovács Tamás

- Megkaptam egy jelenetet, amit otthon fölvettem: ebből már látszott, hogy nem a legpozitívabb személyiséget kell eljátszani, egy félőrült emberről van szó, aki nem képes elfogadni a visszautasítást, és nem hajlandó érzékelni a határokat - mesélte a Barátok közt extrában

A cikk az ajánló után folytatódik

A nyelvvel is meg kellett küzdenie, hiszen egy spanyol, egészen pontosan barcelonai férfit játszik, ami egyrészt azért nehéz, mert Torres Dani latin-amerikai származású, másfajta spanyolt beszél, mint a Spanyolországban élők, másrészt a barcelonaiak, a katalánok is más nyelvet beszélnek, mint általában Spanyolországban. 

torres-dani-baratok-kozt
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

Szabó Mátéval ismerik egymást jó ideje, de együtt még nem dolgoztak, Görgényi Fruzsinával pedig a forgatáson ismerkedett meg. Az első közös jelenetük azzal indult, hogy Mátéval össze kellett verekedniük.  

torres-dani-baratok-kozt2
Fotó: RTL Klub/Barátok közt Extra

- Mondhatjuk azt, hogy ez a miliő másfél évtizede az életem szerves részét alkotja ugyanúgy, mint a színház és a forgatások is, hiszen a zenélés mellett színészként is tevékenykedem közel 15 éve.

A Megasztár első évadának énekesnői

A Megasztár kedveltette meg a magyar nézőkkel a tehetségkutatókat. Galambos Dorina is az egyik legnagyobb favorit volt, sokan imádták az akkor még tinilány, vadóc énekesnőt. Az elmúlt 17 évben rengeteget változott külsőleg és belsőleg egyaránt. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogy mennyit változtak a Megasztár első évadának énekesnői 2003 óta.

Ezt is szeretjük