Ilyen bikinis fotót még nem láttál a Barátok közt színésznőjéről! Ő maga posztolta
Török Anna bikinimodell-versenyen indult nemrég.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Barátok közt-béli karaktere sztriptíztáncosnőként bukkant fel először a sorozatban - most pedig az is kiderült, Bambi megformálója, Török Anna a valóságban is szívesen mutatja meg karcsú alakját, ráadásul nem mindennapi körülmények között.

A 24 éves színésznő, aki az RTL Klub mellett az Operettszínház színpadán is látható, nemrégiben benevezett élete első bikinimodell-versenyére, és el is hozta a harmadiknak járó díjat az augusztus 16-i hétvégén Porecben megrendezett megmérettetésen.

Mint a versenyt követően a Facebook-oldalán elárulta, még az ismerősei közül is kevesen tudták, hogy beadta a nevezését, mert tisztában volt vele, hogy sokan lebeszélnék, ő pedig mindenképpen ki szerette volna próbálni magát.

"Köszönöm annak ,aki támogatott a felkészülés alatt, mellettem volt, szurkolt és legfőképpen elviselt... és azoknak, akik pedig nem támogattak, és mindent megtettek hogy eltántorítsanak, lebeszéljenek, nekik még jobban köszönöm, mert ők adták az igazi motivációt számomra. Hatalmas élmény volt ott lenni, kipróbálni magam, és végigcsinálni egy ilyen felkészülést" - írta.

Fotók: Facebook/Török Anna, www.baratok.hu

Nyaraló magyar sztárok

Nézd meg még több hazai híresség bikinis fotóját, Dundikától Rubint Rékáig.

Ezt is szeretjük