Vérig sértették a csinos magyar műsorvezetőt! Ez túlmegy minden határon
A részletek
Durván megsértették egy honlapon Tornóczky Anitát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Durván megsértették Tornóczky Anitát, aki modellként, műsorvezetőként, majd televíziós producerként lett ismert.

A felhasznált fotó
Az angol nyelvű oldal

Egy Budapesten élő angoloknak szerkesztett honlap egyszerűen prostituáltnak nevezte öltözete alapján.

Ez túlmegy minden határon

Október közepén sok magyar lap írt örömmel arról, hogy az amerikai Condé Nast Traveler olvasói ranglistája alapján Budapestet nevezte meg a világ második legjobb városának. Egy, a magyar fővárosban élő angolok által szerkesztett honlap, a www.pestiside.hu erre reagálva 25 pontban figurázza ki az eredményt.

A tizedik pontnál vérig sértették Tornóczky Anitát, Medgyessy Péter egykori miniszterelnök nevelt lányát.

"Lots of attractive and educated women who are not afraid to dress and act like prostitutes, including this former prime minister’s stepdaughter" - olvasható az internetes oldalon.

Magyar fordításban ez annyit tesz, hogy rengeteg a vonzó és művelt nő, akik nem átalkodnak úgy öltözködni és viselkedni, mint egy prostituált, köztük az egykori miniszterelnök mostohalánya. A sorok alá pedig betettek egy fotót Tornóczky Anitáról. 

Vérig sértették

A kép a TV2 PokerStars.hu Sztárakadémia című, késő esténként sugárzott adásában készült, ráadásul nem is mostanában. 2010 áprilisában a pokermania.hu oldala ugyanezzel a felvétellel illusztrálta sorait.

"Hallgatott a jó tanácsra Tornóczky Anita, és egy meglepően merész felsőben ült le a pókerasztalhoz a TV2 Pokerstars.hu Sztárakadémia felvételén. Korábban ugyanis éppen Korda György felesége, Klárika viccelődött azzal, hogy a nőknek mennyi előnyük származhat a pókerasztal mellett egy jól eltalált dekoltázsból" - írták három és fél évvel ezelőtt.

- Sok rossz tulajdonságom van, amit meg lehetne említeni, de azt, hogy közönséges lennék, biztosan nem. Felháborít, hogy a kép történetének ismerete nélkül ilyet írnak rólam. Nem hiszem, hogy egy prosti így öltözik, és ilyen ruhát visel - nyilatkozta a Borsnak.

A képen egyébként a neves magyar Dalaarna divatház tervezőjének, Benes Anitának a kreációjában látható. Nem ő az első és nem is az utolsó, aki merészen dekoltált ruhába bújt. Legutóbb az X-Faktor hétvégéi adásában keltett feltűnést dekoltázsával Csobot Adél, de Sarka Kata vagy Szabó Zsófi is mutatott már magából elég sokat. 

Fotó: TV2 PokerStars.hu

Ezt is szeretjük