Tornóczky Anita ezért borult ki a kamerák előtt: a síró sztárt a műsorvezető vigasztalta

Tornóczky Anitát nagyon megviselte, hogy A Konyhafőnök VIP-ban egy tyúkot kellett megkopasztaniuk és feldolgozniuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. november 15-én hatodik évadával elindult A Konyhafőnök VIP, amelynek első három napján tíz-tíz-tíz híresség mutatkozott be a konyhában. 

A szerdai adásnap több versenyzőt is megviselt, a második feladatban ugyanis a pultjukon a letakart láda egy bóbitás tyúkot rejtett, amit nekik kellett megkopasztaniuk, feldarabolniuk és az étel elkészítése során legalább két húsrészt fel kellett használniuk. 

Tornóczky Anita A Konyhafőnök VIP-ban

A feladat a legérzékenyebben Tornóczky Anitát érintette, aki évek óta az Állatvédőrség szóvivőjeként, állatmentő akciók szervezőjeként és kutyatrénerként igyekszik felhívni a figyelmet a felelős állattartás fontosságára. A műsorvezető, Fördős Zé is észrevette, hogy a 42 éves sztár a könnyeivel küszködik. 

tornoczky-anita
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

- Ettől rettegtem, hogy egy ilyen egész testet kapok - törölgette könnyeit az állatvédő. 

- De jól vagy? Azért elbánsz vele? Csak azért, mert ebben a versenyben egész állatok, filézés, tollazás, belezés, mint ahogy egy igazi konyhában is, előfordulnak - aggódott Zé. 

- Nálam ez szakmai ártalom, hogy mivel állatokkal dolgozom, nem szeretem egészben halottan látni őket, de igyekszem átlépni a korlátaimat.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nem csak a kutya meg a cica állat, ezért az ilyesmivel erkölcsi és érzelmi aggályaim vannak. Eljöttem ebbe a versenybe, láttam az előző évadokat, tudtam, hogy lesz ilyen feladat - nem egy, nem kettő. De azt gondolom, hogy ez a műsor pont erről is szól, hogy mennyire bírod a feszültséget, a terhelést, mennyire tudsz átlépni a saját korlátaidon. Nekem most nagyon át kellett - mondta a kulisszák mögött. 

tornoczky-anita2
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Tornóczky Anita ráadásul még hátráltatást is kapott a bemutatkozó ételével az első feladatban legjobban teljesítő Gyenesei Leilától: az egykori öttusázó őt választotta, hogy az ő bóbitás tyúkját is kopassza meg. 

- Megrázó volt, bár tulajdonképpen egy dicséret is: azt gondolta, meg tudom jól csinálni, képes vagyok rá, és azt gondolja, hogy ellenfél vagyok. Tulajdonképpen egy plusz motivációt adott - vallotta be Tornóczky Anita. 

- Ismerem Anitát, és pontosan tudtam, hogy meg fogja tudni oldani, és le fogja győzni ezt a pár perces hátráltatást vagy időveszteséget - indokolta választását Gyenesei Leila. 

Tornóczky Anita megugrotta a feladatot: míg az első adásban Fresh Wiki, a másodikban Lakatos Levente, a harmadikban Éliás Gyula búcsúzott A Konyhafőnök VIP-tól. 

Tornóczky Anita és párja, Miklós

Tornóczky Anitát lassan három éve találta el Ámor nyila, és gazdasági jogász párja oldalán azóta is a lehető legboldogabb. Miklóssal közös otthonukban több kutyával élnek egy fedél alatt, általában hat, ám előfordul olyan eset is, hogy 13 négylábúról kell gondoskodniuk, amit a férfi egy cseppet sem bán, hiszen ő is nagyon jól bánik az állatokkal.

Ezt is szeretjük