Eddig nem beszélt róla! Ezért nincs férjnél az egykori magyar szexszimbólum

Tordai Teri túl erős személyiség volt ahhoz, hogy férjhez menjen.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tordai Teri egész életében szenvedett a magasságától, hiába volt külföldön is ünnepelt sztár.

A színésznő nagy álma volt, hogy balett-táncos legyen, ám ez pont fizikai adottságai miatt hiúsult meg, és a színházi életben is meghatározta, milyen szerepeket kaphat meg. Feltűnő szépsége miatt mindig a végzet asszonyait alakította, kora egyik szexszimbóluma lett.

Tordai Teri magassága miatt szenvedett

Az anyja királynői termetét öröklő Horváth Lili is azt vallja, egy színésznőnek jobb, ha alacsony. Tordai Teri lánya 22 évesen alkata miatt már Lady Machbetet játszott, miközben szíve mélyén inkább Júlia lett volna, de magassága miatt sosem kapott naiva-szerepeket.

Mint ahogy Horváth Lili elmondta, nagy kihívás volt az édesanyja árnyékában megpróbálni érvényesülni, éppen ezért sosem engedte, hogy a főiskolai vizsgájára beüljön. Év közben ugyanis többször előfordult, hogy „leterizték”, ami nagyon bántotta az akkori színészpalántát.

Természetesen a két színésznő megnézi egymás darabjait, Tordai Teri pedig sosem szokott lesújtó véleményt mondani lánya alakításáról, ha Lili rossz egy darabban, a rendező hibájának rója fel. Azt vallja ugyanis, hogy legjobban az tud fájni az embernek, ha az édesanyja kritizálja, és ő nem akarta sosem bántani a lányát.

A 72 éves egykori szexszimbólum elmondta, bár ezen a pályán „nem kis dolog”, ha valaki gyermeket szül, a családi bázis nagyon fontos egy színész számára.

- Ha nincsenek meg a családi gyökerek, rettenetesen el lehet szállni ebben a szakmában - vallotta be.

Ezért nincs férjnél

A színésznő 34 évesen szülte meg lányát, Horváth Lilit, és mint mondta, onnantól kezdve nem érdekelte más, csak ő, a munkája inkább hobbiszintre süllyedt. Bár kora egyik legszebb nőjének tartották, mégsem sikerült megállapodnia egyetlen férfival sem, most is egyedül él, ám azt kiemelte, hogy ettől függetlenül nem magányos, még a bevásárlás közben is mindenkivel beszélget.

- Talán baj, hogy az érzelmeimet nem engedtem túlságosan elkalandozni, és talán keveset adtam. Mindig önálló voltam, aki képes a maga útját járni, az ilyen személyiség egyszerre vonzó és riasztó. Nem érzem magányosnak magam, minden pillanatom értékes, akkor is, ha egyedül vagyok - vallotta be.

Hiába volt külföldön ünnepelt sztár, haza kellett jönnie, mert odakinn gyökértelen volt. Mint mondta, igazából Béres Ilona és Halász Judit miatt tért vissza Magyarországra. Egykori színművészetis osztálytársait látta ugyanis egy darabban, és potyogtak a könnyei a meghatottságtól. Ekkor döntötte el, hogy hazatér és itt folytatja pályafutását.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük