Fotók! Gyönyörű nővé érett Tordai Teri egyetlen lánya, Horváth Lili

Hazánk egykori szexszimbólumának lánya szintén színésznő lett, emellett két kisfiú boldog anyukája is.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tordai Teri a hatvanas-hetvenes évek egyik legdögösebb magyar szexszimbóluma volt, aki különleges szépségével nem csak a hazai nézőket hódította meg. A nemzetközi színtéren is óriási népszerűségre tett szert, köszönhetően a pikáns filmeknek, amelyekben szerepelt.

A 68 évesen is lenyűgözően szép színésznőnek egyetlen lánya született: Horváth Lili 1976. június 18-án látta meg a napvilágot. Az alma pedig nem esett messze a fájától, Lili ugyanis legalább olyan gyönyörű, mint édesanyja, és legalább olyan tehetséges is.

Többször szerepeltek már együtt

Horváth Lili nemcsak a szépséget, hanem a színészethez való érzéket is megörökölte - ezek után nem is olyan meglepő, hogy belőle is sikeres színésznő lett, aki színpadon és filmben egyaránt szerepelt már együtt édesanyjával.

1994 és 1998 között végezte a Színház- és Filmművészeti Egyetemet. Azóta fellépett többek között a Nemzeti Színházban, a Budapesti Kamaraszínházban és a Vidám Színpadon, munkássága elismeréseként pedig 2002-ben Jászai Mari-díjjal tüntették ki.

Megtalálta a boldogságot

A 34 éves Horváth Lilinek sikerült összehangolnia a munkát és a magánéletet: 2006-ban lett anya, akkor jött világra ugyanis kisfia, Ádám, akiről egy interjúban néhány hónappal a megszületése után azt nyilatkozta, hogy mosolygós, nyugodt baba.

A büszke sztáranyuka azt is elárulta, hogy imádott férje és mamája is segített neki a gyereknevelésben, amikor neki próbálnia kellett vagy fellépése volt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Nem zárta ki annak a lehetőségét sem, hogy idővel két újabb csemetével is bővüljön a család.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük