Fotók! Gyönyörű nővé érett Tordai Teri egyetlen lánya, Horváth Lili

Hazánk egykori szexszimbólumának lánya szintén színésznő lett, emellett két kisfiú boldog anyukája is.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tordai Teri a hatvanas-hetvenes évek egyik legdögösebb magyar szexszimbóluma volt, aki különleges szépségével nem csak a hazai nézőket hódította meg. A nemzetközi színtéren is óriási népszerűségre tett szert, köszönhetően a pikáns filmeknek, amelyekben szerepelt.

A 68 évesen is lenyűgözően szép színésznőnek egyetlen lánya született: Horváth Lili 1976. június 18-án látta meg a napvilágot. Az alma pedig nem esett messze a fájától, Lili ugyanis legalább olyan gyönyörű, mint édesanyja, és legalább olyan tehetséges is.

Többször szerepeltek már együtt

Horváth Lili nemcsak a szépséget, hanem a színészethez való érzéket is megörökölte - ezek után nem is olyan meglepő, hogy belőle is sikeres színésznő lett, aki színpadon és filmben egyaránt szerepelt már együtt édesanyjával.

1994 és 1998 között végezte a Színház- és Filmművészeti Egyetemet. Azóta fellépett többek között a Nemzeti Színházban, a Budapesti Kamaraszínházban és a Vidám Színpadon, munkássága elismeréseként pedig 2002-ben Jászai Mari-díjjal tüntették ki.

Megtalálta a boldogságot

A 34 éves Horváth Lilinek sikerült összehangolnia a munkát és a magánéletet: 2006-ban lett anya, akkor jött világra ugyanis kisfia, Ádám, akiről egy interjúban néhány hónappal a megszületése után azt nyilatkozta, hogy mosolygós, nyugodt baba.

A büszke sztáranyuka azt is elárulta, hogy imádott férje és mamája is segített neki a gyereknevelésben, amikor neki próbálnia kellett vagy fellépése volt.

Nem zárta ki annak a lehetőségét sem, hogy idővel két újabb csemetével is bővüljön a család.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük