Tomán Szabina kisebbik lánya szőke tünemény: a 3 éves Szofit csak ritkán mutatja meg
Tomán Szabina a Cápák között című műsorban kemény üzletasszony, otthon büszke édesanya, akit kenyérre kennek a lányai.

tomán-szabina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tomán Szabina 42 évesen mesébe illő karriert tudhat a magáénak: alig múlt 16 esztendős, amikor hazafelé tartott az iskolából Tatabányán, és leszólították az utcán, hogy csatlakozzon egy induló modellügynökséghez. Keresett manöken lett, aki a világ minden táján kapott munkát.

Szakmai életének második fejezete 2015-ben kezdődött, ekkor alapította meg saját cégét, a Tomán Lifestyle Kft.-t. Az ötlete saját tapasztalatai alapján született meg: az első várandóssága után súlyproblémákkal küzdött, a felesleget végül egy saját fejlesztésű fehérjediéta segítségével sikerült leadnia. Ez alapján alkotta meg a mára népszerűvé vált Tomán életmódprogramot. 

Tomán Szabina kisebbik lánya, Szofi

2020 óta a tévénézőknek sem kell bemutatni, ekkor csatlakozott az RTL Klub Cápák között című üzleti műsorához. Nem csak a pályafutására lehet büszke, irigylésre méltóan szép a családja. Két gyermek édesanyja: idősebbik lánya, a 14 éves Amira első, Árpa Attilával kötött házasságából született, második férjét pedig 2018-ban ajándékozta meg egy tüneményes csemetével, Szofival.

tomán-szabina-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Akik követik a közösségi médiában, azok pontosan tudják, óvja a gyermeket a nagy nyilvánosságtól. Ritkán tölt fel róluk képeket az Instagramra, legtöbbször inkább hátulról vagy felülnézetből fotózza őket, hogy az arcuk ne látszódjon. 

A kamera előtt még kevesebbet szerepel a lányaival, de ha mégis úgy dönt, megmutatja őket, mindenki elámul, hogy mennyire bájosak, és milyen gyorsan nőnek. Legutóbb Fókusz nézői  Szofival láthatták együtt. A tüneményes szőke hajú és kék szemű kislánytól el kell olvadni.

tomán-szabina-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A büszke anyuka egy posztban elárulta, hogy Szofi tőle örökölte a világos szem- és hajszínt. Még egy régi fényképet is közzétett magáról kislányként, amelyet összevágott a hároméves csemete mostani képével. Az eredmény magáért beszél, alig lehet őket megkülönböztetni.  

Dobó Kata és ritkán látott lánya

Dobó Kata 2012 februárjában adott életet kislányának, Szofinak, aki jövő hónapban a kerek tizedik születésnapját ünnepelheti. A 47 éves sztár gyermekét óvja a nyilvánosságtól, de új filmje díszbemutatóján kivételesen vele együtt jelent meg 2021 decemberében. 

Cover-fotó: RTL Klub/Cápák között

Ezt is szeretjük