Tolvai Reni nem kíméli párját! Keményen kritizálja Kállay-Saunderst
A részletek
Tolvai Reni a legnagyobb kritikusa Kállay-Saunders Andrásnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha zenéről van szó, Tolvai Reni nem kíméli párját, Kállay-Saunders Andrást, de ugyanez fordítva is igaz.

A 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselő énekes a vasárnap délutáni Class40-ben Kiss Orsinak és Kovács Áronnak Reniről, a terveiről, és arról mesél, hogy egyre több országban kedvelik dalait.

Tolvai Reni kemény kritikusa

Kállay-Saunders András legnagyobb kritikusa szerelme, Tolvai Reni. Párjával mindent megbeszélnek, a megjelenésre váró dalokat is mindig véleményezik.

- Renivel nagyon őszinték vagyunk egymással. Ha valamelyik szöveg vagy dal nem tetszik neki, akkor megmondja, és ez fordítva is így működik. Előfordult már az is, hogy lebeszéltem egy dalról, mert azt éreztem, nagyon nem az ő stílusa. De azért azt szoktam mondani, hogy a végén mindig az ő véleménye legyen a döntő, hallgasson a szívére - mesélte az énekes, akinek szerelme az Eurovízió alatt éppen Amerikában lesz.

Hétfőn, április 28-án utazik ki Dániába, ahol hazánkat képviseli az 59. Eurovíziós Dalfesztiválon. A helyezéstől függetlenül a 29 éves sztár már most komoly sikereket könyvelhet el magának.

- Pár ország már most licenszelné a dalomat, zenei tévécsatornák, rádióadók szeretnék játszani a Runningot. Dániában az Eurovíziós faluban is fel fogok lépni, akusztikus koncertet adok majd - árulta el.

A harmadik kedvenc

Az is bizakodásra ad okot, hogy egy felmérésen kiderült, a német és a norvég induló után a dánok harmadik legnagyobb kedvence a magyar induló dala.

Az énekes 2013-ban is közel állt ahhoz, hogy kijusson az Eurovízióra: A Dal című válogatóműsorban My Baby című számával a döntőbe is bejutott, végül a nézők még sem neki adták a legtöbb szavazatot.

- Nagy kedvencem a Running. Igen, a My Baby talán fülbemászóbb, poposabb, rádiósabb szám, de ez a dal jóval különlegesebb, azt gondolom, megmutatja a művészi oldalamat - vélte.

Fotó: Facebbok/Tolvai Reni

Ezt is szeretjük