Üvöltözve veszekedett a magyar énekes sztárpár! Zengett tőlük a ház szomszédaik szerint

Tolvai Renire és Kállay-Saunders Andrásra fújnak a szomszédok.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tolvai Renire és Kállay-Saunders Andrásra panaszkodnak a szomszédaik.

A Blikknek az egyik lakó szólalt meg, aki nehezményezte, hogy a fiatal pár életviteléből adódóan éjszaka, hajnalban hangosan éli mindennapjait.

Zeng tőlük a ház szomszédaik szerint

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András zenei karrierjét a 2010-es Megasztár indította el, amit a 24 éves énekesnő meg is nyert. A tehetségkutatónak köszönhetik azt is, hogy összejöttek.

A két fiatal pályája jól alakul, Reni nemrég színésznőként is kipróbálhatta magát. Napközben alszanak, fotózáson vagy próbán vesznek részt. Esténként sok a fellépésük, emiatt gyakran éjjel, hajnalban érnek haza, szomszédaik szerint viszont ilyenkor az ő álmukat zavarják, nemcsak a hangos zenével, hanem az utóbbi hónapokban az egyre gyakoribb veszekedéseikkel is. Az egyik lakó szerint üvöltöznek egymással.

A pár szakításáról időről időre felröppennek pletykák, volt, aki egyenesen azt állította, csak a nagy nyilvánosság előtt van együtt, de Tolvai Reni - mint mindig - most is cáfolta a pletykákat.

Állítja, minden rendben közöttük, és elismeri, hogy temperamentumosak, de üvöltözni nem szoktak. Az épületbe egyébként beköltözött néhány hete egy pár, akik náluk is hangosabbak, szerinte velük keverik össze őket.

"Ez nagyon vicces! Rajtunk kívül nagyon sok fiatal, külföldi és bulis társaság el ebben a házban és egyszerre 8 lakásból szol a zene meg a hangoskodás... de mégis mi vagyunk azok akik 'hangoskodunk' meg 'ordibálunk' vajon miért? Nem értem miért nem jön át szólni nekünk, miért kell az újságírókat megkeresni?" - fakadt ki a Facebook-oldalán.

- Tényleg sokszor előfordul, hogy amikor éjjel hazaérünk fellépésről, még hallgatjuk a zenét, és énekelünk. De veszekedni nem úgy szoktunk, mint a tévében, hangosan üvöltözve - ezt már Kállay-Saunders András nyilatkozta a Blikknek.

Fotó: Facebook/Tolvai Reni, Kállay-Saunders András hivatalos oldala, főkép - TV2 Sajtószoba.

Ezt is szeretjük