Agyrázkódást szenvedett Tilla kisfia
Tilla nemrégiben a Tabu TV-nek nyilatkozott, ahol többek között bicajszeretetéről és annak veszélyeiről vallott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Till Attila manapság az egyik legnépszerűbb magyar tévés, aki számos műsorban bizonyította már rátermettségét, nemsokára pedig a Megasztár 5 műsorvezetőjeként láthatjuk viszont Liptai Claudia oldalán.

Népszerűségét részben talán annak is köszönheti, hogy ismertsége ellenére nem akar sztárnak látszani, és nem száguldozik méregdrága autókon. Sőt! Tilla előnyben részesíti a kerékpárt, és ha tehetné, mindenhová bringával menne.

Nem veszélytelen

Szenvedélyét már fiaira is átragasztotta, bár mint kiderült, nem éppen veszélytelen a két keréken való közlekedés.

Ahogy a Tabu TV riporterének elmesélte, középső fia, a kilencéves Simon ugyanis éppen a napokban szenvedett enyhe agyrázkódást, mert a szükséges védőfelszerelés nélkül bicajozott.

Kell a sisak

- Amikor az én gyerekeim otthon, a kertben a többi gyerkőccel együtt bringáznak, akkor nem hordanak sisakot, és ezt képtelenség is lenne megkövetelni tőlük - mesélte a Tabu TV-nek.

- Ehhez képest - folytatta - Simike, a középső gyerekem most kapott egy enyhe agyrázkódást, mert fejre állt a bringával. Én azért hordok sisakot, mert fejre álltam egyszer, nem lett semmi bajom, de megéreztem, hogy mi történt volna, ha a fejemet verem szét a hátam helyett a betonon!

Ezért is tartja fontosnak, hogy mind az autósok, mind pedig a kerékpárosok tisztában legyenek a közlekedés veszélyeivel, és segítsék egymást az utakon, hogy minél kevesebb halállal végződő baleset történjen.

- Gyerekkorban kell elkezdeni. Ha egy gyerekbe belevernek bizonyos dolgokat, hogy például hogyan kell átmenni egy kereszteződésen, mik azok a pillanatok, helyzetek az utcán, amikre figyelni kell, akkor hátha nagyobb lesz a túlélési esélye mindenkinek - árulta el.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük