"Leírhatatlan érzés a kezemben tartani!" Megszületett Tihanyi-Tóth Csaba kisfia
Tihanyi-Tóth Csaba, a Barátok közt Novák Lacija apa lett ma reggel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma reggel 9 óra 21 perckor megszületett Tihanyi Tóth Csaba és felesége Bognár Rita első gyermeke, adta hírül az RTL Klub sajtóosztálya.

A kisfiú, aki a Nimród nevet kapta, 3250 grammal és 53 cm-rel jött a világra. 

A mosolya az övé

- A kisfiúnk és az édesanyja is jól vannak. Nimród egyszerűen gyönyörű, pont olyan, mint Rita, de a mosolya az enyém - áradozott a büszke édesapa.

A 43 éves színész 2002-ben találkozott Ritával a Balaton szépe elnevezésű szépségversenyen, ahol a nő műsorvezetőként volt jelen.

Két évvel később, 2004 májusában vezette oltár elé választottját, az esküvőn számos barát és kolléga is tiszteletét tette.

A házaspárt sokan kérdezgették korábban, hogy miért nem vállalnak gyermeket, ők viszont csak 2011 nyarán érezték úgy, hogy valami hiányzik az életükből.

2011 októberében aztán büszkén jelentették be, hogy első gyermeküket várják. 

Teljes lett a család

- Leírhatatlan érzés a kezemben tartani a gyermekünket, már alig várjuk, hogy hazavihessük. Vele igazán teljes lett a családunk, nagyon boldogok vagyunk – mesélte a Barátok közt sztárja.

A kisfiú névadásához egy különleges történet tartozik.

- Olvastam egy könyvet, melyben többször is felbukkant a Nimród név. Egyik éjszaka, olvasás közben jöttem rá, hogy ez az a név, amit kerestem - árulta el Rita.

Férjének először nem mondta el, de miután néhány nappal később egy festményen is látták ezt a nevet, a kismama megkérte párját, nevezzék el így a születendő kisbabát.
Ezt is szeretjük