Hét évig próbálkoztak! Első gyermekét várja az ismert magyar sztárpár
Tihanyi-Tóth Csaba és neje 2004-ben álltak oltár elé, most teljessé vált boldogságuk: Rita kisbabát vár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Barátok közt sztárjáról, Tihanyi-Tóth Csabáról köztudott, hogy immáron hét éve él boldog házasságban, bájos feleségét, Bognár Ritát a Balatonnál ismerte meg.

Csaba 2002-ben találkozott a gyönyörű hölggyel a Balaton szépe elnevezésű szépségversenyen, ahol Rita műsorvezetőként volt jelen.

Harmonikus a házasságuk

A színész két évvel később, 2004 májusában vezette oltár elé választottját, az esküvőn számos barát és kolléga is tiszteletét tette.

Az elmúlt években sokan kifejezték tiszteletüket és csodálatukat tartós és boldog házasságuk láttán, de nem maradt el a szokásos kérdés sem: mikor jön a baba?

Tihanyi-Tóth Csaba annyit mondott, hogy mindenképpen lesz babájuk, annak pedig, hogy eddig nem bővült a család, nincs különösebb oka.

Szó sem volt arról, hogy tudatosan kerülték volna a gyermekvállalást, vagy hogy a munkájukat - a Vándorszínház nevű közös társulatukat vagy a Barátok köztben játszott szerepet -  a családalapítás vagy a magánélet elé helyezték volna.

Hét évet vártak a kisbabára

Sőt, utóbb kiderült, hogy a népszerű magyar sztárpár már régóta vágyott a kisbabára, de hét éven keresztül nem adatott meg nekik ez az öröm. Csaba úgy érzi, van ebben valami sorsszerűség, hiszi, hogy mára értek meg igazán a szerepre, ezért adatik meg nekik éppen most a szülővé válás.

A közelmúltban azonban örömmel osztották meg a hírt a családtagokkal és a rajongókkal, hiszen Rita túl van a kritikus első három hónapon.

A színész elmondása szerint neje nem viselte túl jól a terhesség első trimeszterét, sokat émelygett, hányingere volt, érzékeny lett és fáradékony.

A kicsi érkezése nagyon öröm volt a sztárpár számára, rögtön el is határozták, hogy decemberig új házba költöznek. Ami a baba nemét illeti, egyelőre semmi se biztos, ezért Csabáék fiú- és lánynevekkel is készülnek.

Ezt is szeretjük