Esküvői fotók! Ez a hölgy rabolta el a Barátok közt Novák Lacijának szívét
Tihanyi-Tóth Csaba több mint fél évtizede él boldog házasságban feleségével, Bognár Ritával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tihanyi-Tóth Csabát 12 évvel ezelőtt ismerte meg az egész ország, amikor az RTL Klub útjára indította máig töretlen népszerűségnek örvendő szappanoperáját, a Barátok köztöt, amiben a 42 éves színész Novák Lászlót formálja meg.

A közkedvelt sorozatsztárról kevésbé közismert, hogy immáron hat éve él boldog házasságban, feleségét, Bognár Ritát pedig ugyanúgy a Balatonnak köszönheti, mint édesapja, aki szintén a magyar tengernél ismerte meg élete párját.

Ugyanúgy imádják egymást

Csaba 2002-ben ismerte meg a gyönyörű hölgyet, aki akkoriban a Balaton szépe nevezetű szépségversenyt vezette Két évvel később, 2004 májusában vezette az oltár elé, az esküvőn számos barát és kolléga is tiszteletét tette.

A színész a Hot magazinnak mesélt arról, hogy az azóta eltelt közel egy évtized alatt sem szűnt meg közöttük a szerelem, ugyanúgy figyelnek egymásra és törődnek egymással, mint megismerkedésük idején.

Nem titkolta el azt sem, hogy hosszú ideje a Balaton szerelmese, ahová mindig leutaznak kettesben, amikor csak idejük engedi, mivel imádja az ottani friss levegőt, a víz közelségét, a romantikus hangulatú éttermekről nem is beszélve.

Elárulta titkukat

Míg manapság annyi a válás és a tönkrement párkapcsolat, kettejük tartós boldogságának és harmóniájának titkát abban látja, hogy Vándorszínház nevű saját társulatukban együtt dolgoznak.

Ennek köszönhetően ugyanis rengeteget utaznak, az új élmények pedig, amelyek a fellépések során érik őket, életük minden területére jótékonyan hat - köztük a házasságukra is, amely ezáltal egyetlen pillanatra sem válik unalmassá.

Sokakban felmerült a kérdés, hogyha ilyen boldogok, miért nem született még közös gyermekük. Erre Tihanyi-Tóth Csaba annyit mondott, hogy mindenképpen lesz babájuk, annak pedig, hogy eddig nem bővült a család, nincs különösebb oka.

Szó sincs tehát arról, hogy tudatosan nem mernének vagy akarnának belevágni a gyerekvállalásba, és karrierjük sem fontosabb számukra ennél, egyszerűen csak nem sürgetik a dolgot, ami előbb-utóbb úgyis megtörténik majd magától.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük