"Botrány botrányt fog követni!"- ígéri a népszerű magyar sorozat sztárja
Ezért
Thuróczy Szabolcs, a Társas játék sztárja botrányokat ígér.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Thuróczy Szabolcs, az HBO Társas játék című sorozatának egyik főszereplője botrányokat ígér a második évadban.

Thuróczy Szabolcs - Iván
Gazsó György - Antal
Pokorny Lia - Gabi
Antal és Gabi

A csatorna saját gyártású produkciójának második szériája másfél éves munka után a hétvégén indult.

"Botrány botrányt fog követni!"

A Thuróczy Szabolcs által megformált balhés macsó, Iván az első évad végén mindent elveszít: felesége kiteszi a szűrét, és szeretője, az összetört szívű Gabi - Pokorny Lia - is inkább Antal - Gazsó György - mellett keres vigaszt.

- A folytatásban a karakterem nagyon szenvedni fog, hiszen bármit is tesz, nem tudja majd azt az életet élni, amire annyira vágyik. A Társas játékban ismét azt az Ivánt láthatják a nézők, mint akit megszokhattak. Bár, ha jobban belegondolok, őt nem lehet megszokni, de épp ez a lényeg, nem? Botrány botrányt fog követni a következő évadban, Iván ugyanis rajong Gabiért - árulta el a 41 éves színész.

Gabi kegyeiért azonban továbbra sem csak a klasszikus hódító szerepében tetszelgő Iván küzd, hanem Antal is, akit Gazsó György alakít. Nem árulunk el túl sokat, ha azt mondjuk, a visszavágó keményebb és drámaibb lesz, mint eddig valaha.

- A sorozatot sokakkal ellentétben én nem vígjátéknak tartom, inkább egy komikus dramedynek. Épp ezért lehet annyira valószerű, hogy Antal nem jut egyről a kettőre a világgal. Ő egy klasszikus lúzer, aki szerethető, jószívű ember, olyan, amilyet ritkán látunk már manapság. A munkájában kiemelkedik, a magánéletben viszont képtelen lekommunikálni a naiv gondolatait, így hiába vannak őszinte érzései, esetlen marad - mesélte karakteréről a Radnóti Miklós Színház 56 éves színésze.

Meglepte a forgatókönyv

Pokorny Lia kíváncsian várta, hogyan alakul az általa játszott Lővey Gabi sorsa, hiszen az első évad végén alapvetően minden szereplő története lezárult. Meg is lepte a második évad forgatókönyve.

- Sokkal színesebb lett Gabi karaktere, finomabban, cizelláltabban kellett játszanom, amit nagyon élveztem. Valahogy mélyebb lett a személyisége, és rengeteg fordulat vár rá. Egy film nézőjeként vagy egy könyv olvasójaként én is a hasonló történeteket szeretem, ami úgy izgalmas és fordulatos, hogy mégis életszerű marad - mondta.

Fotó: HBO/Vermes Kata

Ezt is szeretjük