Tenki Réka 3 hónappal a szülés után - Gyönyörű estélyibe bújt a Magyar Filmdíj-gálán
Tenki Rékát a Seveled című vígjátékban nyújtott alakításáért jelölték Magyar Filmdíjra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tenki Réka csak úgy ragyogott az 5. Magyar Filmdíj-gálán tegnap este a Vígszínházban, ahol 29 kategóriában díjazták a 2019-ben született mozi- és televíziós forgalmazású alkotásokat és azok készítőit. 

A 33 éves sztárt a játékfilmes legjobb női főszereplő kategóriában jelölték a Seveled című filmben nyújtott alakításáért. Az elismerést ezúttal a Drakulics elvtárs női főszereplője, Walters Lili nyerte.   

Tenki Rékát is jelölték a Magyar Filmdíjra

Tenki Réka a Seveled című vígjátékban műhassal játszott egy várandós nőt, de a film 2019. december 3-i díszbemutatójára igazából mindenórás kismamaként érkezett. Férjével, Csányi Sándorral boldogan álltak a fotósfalhoz, aztán a hírek szerint a bemutatóról egyenesen a kórházba mentek, ahol megszületett második közös gyermekük. 

tenki-reka1
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Három hónappal második gyermeke születése után az 5. Magyar Filmdíj-gála volt az első nagyszabású, sajtónyilvános esemény, ahol a szőke sztár megjelent. Az Örkény Színház színésznője egy fekete, virágokkal díszített, fekete Zhoja-estélyit viselt a díjátadón. 

tenki-reka2
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Tenki Rékának már van egy Magyar Filmdíja, 2018-ban, a 3. Magyar Filmdíj-gálán ő vehette át az Oscar-jelölt és Arany Medve-díjas Testről és lélekről című filmben nyújtott alakításáért a legjobb női mellékszereplőnek járó elismerést. Ugyanebben az évben jelölt volt a tévéfilmes alkotások legjobb női főszereplőjének díjára is a Csandra szekere című filmben játszott szerepéért.  

A legjobb játékfilmes női mellékszereplő díjával kitüntetett Tenki Réka a 3. Magyar Filmdíj gálán
A legjobb játékfilmes női mellékszereplő díjával kitüntetett Tenki Réka a 3. Magyar Filmdíj gálán
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A díjátadón nemcsak a jelölt alkotások készítői, hanem díjátadóként és vendégként a magyar filmes szakma ismert alakjai is részt vettek. Képgalériánkban megnézheted az 5. Magyar Filmdíj-gála gyönyörű sztárjait. 

Ezt is szeretjük