Főzés télen, minden nehézség nélkül (x)
Mi eshetne jobban ezeknek a barátságtalan, hideg téli hónapok gyakran szeles, sötét, nedves, ködös napjainak végeérhetetlen estéin, mint egy finom, meleg étel! A legtöbben ezért a begyújtott sütők, forró tűzhelyek mellett a konyhában keressük a menedéket. Nincs is jobb, mint egy hideg nap után jól átmelegedni, így mielőtt bebújna a meleg ágyba, kényeztesse magát meleg, tartalmas vacsorával, melyet ráadásul percek alatt, minden nehézség nélkül el is készíthet!

tefal nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mit főzzünk, mikor kint mínuszok röpködnek, fúj a szél, és jó esetben havazik? A tél kiadós ételeket követel, mert a lehűlés miatt szervezetünk a jó működéséhez táplálóbb ételeket igényel. Ehhez szeretnénk Önöknek ajánlani egy tökéletes segítőtársat, a Cook4me+ (CY851130) digitális multifunkciós edényt, melyhez elég csak előkészíteni a hozzávalókat, a főzést elintézi ő maga!

Cook4me+ digitális multifunkciós edény

Egy gombnyomással egyszerűen kiválaszthatja a 150 előre betáplált előétel, főétel és desszert közül azt, melyre éppen gusztusa van, de a főzés menete természetesen adott alapanyagokhoz is igazítható. Ha szeretné, áttérhet a manuális irányításra, és a hat készítési mód egyikével vagy kombinációjával saját receptjeit is elkészítheti (használhatja a gépet kuktaként, kosaras gőzölőedényként, süthet, főzhet, főzhet alacsony hőfokon, vagy melegíthet benne).

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Akár szószokhoz, rizottóhoz vagy éppen édes desszerthez van kedve, a Cook4me+ játszva elkészíti mindet. A gép intuitív digitális kijelzője végig jelzi majd, a főzés mely lépésénél tart. A Cook4me+ a kínálatában található receptek többségét 15 perc alatt elkészíti, így ideális segítője a gyors vacsorák elkészítésének.

Beállítható, hogy az alapanyagok mennyiségéből, adagok számából adódóan mennyi idő szükséges az étel főzéséhez. Késleltetett indítás funkciójának köszönhetően a főzés idejét igény szerint tervezheti meg. A multifunkciós edény képes melegen tartani az ételt, míg nem ül mindenki az asztalhoz. Praktikus a „kedvelt” nyomógomb használata is, melynek köszönhetően a kedvenc fogások elkészítése igazán egy gombnyomásrsa, könnyedén indítható. Az edény és a gőzöléshez használatos kosár is mosható mosogatógépben. Ajánlott fogyasztói ára: 97 990 Ft.

Főzzön egészségesen, és főzzön bármit!

Amennyiben Tefal Cook4me+ Multifunkciós Edényt használ otthon, biztosan örül majd ennek az újdonságnak! A Tefal Extra Crisp Lid ugyanis az előbb említett készülék új kiegészítője, és az edény minden modelljével kompatibilis. A készülék négy automatikus funkcióval és egy kézi üzemmóddal rendelkezik, ez utóbbit a saját receptek elkészítésére tervezték, így teljesen alkalmazkodik a különböző igényekhez. A Cook4me+ készülékkel a főzés mellett most már sütni, grillezni, pirítani és forró levegőn rántani is tud - egyszóval a segítője minden feladattal megbirkózik már, ami csak eszébe jut! Egyszerűen tegye az Extra Crisp Lid fedelet az edényre, és az már elvégzi a kiszabott feladatot.

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Extra Crisp technológiával rendelkezik, amely az ételek széles skálája esetében kiválóan ropogós eredményt biztosít. A fedélen pillanatok alatt válthat a programok között, például a főzésből a grillezésre, így az étel belseje mennyeien puha, kérge pedig finom ropogós lesz. A gyors előmelegítés is elnyeri majd tetszését, amely bizonyítottan 30%-kal gyorsabban melegíti elő a készüléket, mint a hagyományos sütők. Mi több, a Tefal Extra Crisp fedél lehetővé teszi, hogy az ételeket egy csepp olajjal vagy teljesen olaj nélkül készítse el, így ismét valamivel egészségesebben tud majd étkezni.

Extra Crisp Lid kiegészítő a Cook4me készülékhez

EY150830

  • C4M készüléke egy pillanat alatt forrólevegős fritőzzé változik,
  • minden C4M készülékkel kompatibilis,
  • új receptek találhatóak a C4M applikációban,
  • 4 automatikus funkció + 1 manuális.

Ajánlott fogyasztói ára: 29 990 Ft.

További információk:

www.tefal.hu

www.homeandcook.hu

A Groupe SEB francia családi vállalkozás, melyet a magyar piacon a Tefal, Rowenta és Krups márkáknak köszönhetően ismerhet, vállalja, hogy termékei 10 évig javíthatóak - ez immár termékeinek 95%-ára érvényes.

(Képek forrása: Groupe SEB)

Ezt is szeretjük