ASUS Zenbook S 13 OLED – A technológia és az elegancia találkozása (x)
Sokunk számára a laptopvásárlás nem a processzorok erősségéről és a legújabb játékokban mért számokról szól, hanem a mindennapi praktikumról, a minőségről és egyre gyakrabban az önkifejezésről.

femina zenbook s13 cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ASUS Zenbook S 13 OLED tökéletes eszköze lehet ennek, hiszen különleges színeivel, mindössze 1kg körüli súlyával és lenyűgöző kijelzőjével mindent kipipál azon a bizonyos listán.

A tökéletes eszköz

Az ultrakönnyű, 1kg-os súlyát és mindössze 14,9mm-es vastagságát a magnézium-alumínium ötvözetből készült háznak és a különleges mérnöki munkának köszönheti, mely máshol is megmutatkozik. A tervezők a nemrég megújult, monogramos ASUS logót szinte beleolvasztották a készülékházba, így az összkép egyszerű és letisztult ízlésvilágot képvisel. Annak ellenére, hogy milyen vékony és könnyű, a Zenbook S 13 OLED megfelel a magas követelményeket támasztó MIL-STD-810G katonai szabványnak és a modern hardvereknek, valamint a nagy kapacitású akkumulátorának köszönhetően egésznapos üzemidőt biztosít felhasználójának.

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Felnyitva a fedelet a gyönyörű, 2,8K felbontású OLED kijelző tárul elénk, mely 16:10-es képarányával és vékony káváival minden eddiginél nagyobb munkateret biztosít ebben a kompakt méretben. A felsőkategóriás televíziókból és okostelefonokból már ismert OLED technológia nem csak csodálatos színeket tár elénk munka és szórakozás közben, hanem a hagyományos LCD panelekhez képest akár 70%-kal alacsonyabb káros kékfénykibocsátással rendelkezik, így kímélve a szemeket és biztosítva a minőségi alvást. Az érintőképernyőn egyszerűen navigálhatunk az ujjainkkal vagy jegyzetelhetünk és aláírhatunk például az ASUS Pen 2.0 érintőceruzával. A webkamera kép és hangjavító funkciókkal rendelkezik a tiszta kommunikáció érdekében, az adatok biztonságáról pedig a bekapcsológombba épített ujjlenyomat-olvasó gondoskodik.

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Az ASUS-tól már megszokott praktikus megoldások sem maradtak el, ráadásul egy igen különleges fejlesztés is helyet kapott a billentyűzetet, mely elsőre láthatatlan, de mégis igen fontos. Az ErgoLift zsanér a kijelző felnyitásakor megemeli a billentyűzetet és kényelmesebb gépelést biztosít, a kijelző 180-fokig kihajtható a rugalmas használatért, a laptop pedig USB-C csatlakozóval tölthető, tehát napközben akár a mobiltöltő is elég lehet hozzá. Az ASUS Antibakteriális Védelem azonban egy teljesen új ASUS fejlesztés, mely a felhasználó számára láthatatlan védelmet képez a billentyűzeten és az érintőpadon. A különleges bevonat több mint 99%-os hatékonysággal akadályozza meg a baktériumok letelepedését és szaporodását az említett felületeken, melyre nagyon kevesen gondolnak egy laptop használatakor. Egy laptopon akár 20 ezerszer több baktérium mutatható ki, mint egy wc-ülőkén, hiszen előbbi változatos környezetben, sokszor kézmosás nélkül kerül használatba, míg utóbbi körül mindig kezet szokás mosni és sűrűbb a takarítás is.

A letisztult külső és a modern belső kombinációja az egyedi ASUS fejlesztésekkel az ASUS Zenbook S 13 OLED esetében egy formabontó és sokoldalú laptopot eredményezett, mely minden helyzetben hű társ lehet a következő években.

f

Ezt is szeretjük