Külön utakon a sztárpár? Tatár Csilla őszintén mesélt házassága válságáról
Tatár Csilla és Gönczi Gábor házassága tavaly jutott hullámvölgybe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy szerelem mindig eufóriával, rajongással és lila köddel kezdődik, aztán ahogyan telnek az évek, a lángoló érzések úgy csitulnak el, a problémák és gondok száma pedig ezzel párhuzamosan egyre csak növekszik.

Minden párnak keményen meg kell tehát küzdenie azért, hogy ne távolodjanak el egymástól az együtt töltött idő során, illetve azért, hogy a konfliktusaikat hatékonyan, szeretetben és egyetértésben oldják meg.

Nehéz hónapokon vannak túl

A hazai közvélemény előtt nem maradt titokban, hogy Tatár Csilla és Gönczi Gábor házassága tavaly komoly válságba jutott, a 27 éves műsorvezetőnő pedig a közelmúltban a Story magazinnak mesélt a nehéz hónapokról.

Elárulta, hogy 22 éves volt, amikor megismerkedett az akkor 30 éves Gáborral. Kapcsolatuk az első könnyed és felelőtlen évek után bizony óriási változáson esett át - ezzel pedig megjelentek életükben az első akadályok.

Míg párja ugyanis továbbra is előszeretettel kalandozott az éjszakában együttese miatt, addig Csilla egyre kevésbé vágyott már a bulizásra és kimaradásokra, ehelyett a meghitt hangulatú, kettesben eltöltött estéket részesítette előnyben.

Nem maradt idejük egymásra

2010 őszén jutottak el a mélypontra, miután a sok munka miatt már alig maradt idejük egymásra, ám ahelyett, hogy mindketten kihátráltak volna házasságukból, elhatározták, hogy közös erővel rendbe hozzák a dolgokat.

A Megamánia egykori házigazdája elárulta, hogy a nehézségek ellenére egyikük sem akarta elveszíteni a másikat, de sokat segített nekik az is, hogy mivel hasonló munkaterületen dolgoznak, nagyon jól rátapintottak a problémák gyökerére.

- Kompromisszumot kötöttünk, és mindketten változtattunk a kapcsolatunk érdekében. Megértette, hogy több időt kell otthon töltenie velem kettesben, és úgy érzem, én is sokkal megértőbb lettem vele - vallotta be érzéseit Tatár Csilla.

Hozzátette, hogy a mai napig szerelmes férjébe, és mindent megtesz azért, hogy fordítva is így maradjon, végső soron pedig ez a hullámvölgy csak még inkább megerősítette egymás iránt érzett érzelmeiket.

Ezt is szeretjük