Szerelem volt első látásra! A két magyar műsorvezető így habarodott egymásba
Tatár Csilla felfedte, hogyan ismerkedtek meg Gönczi Gáborral.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tatár Csilla és Gönczi Gábor már több mint nyolc éve alkotnak egy párt, öt évvel ezelőtt pedig hivatalosan is összekötötték az életüket. 

Az első közös fotó
Gönczi Gábor augusztus 10-én ünnepelte születésnapját

A TV2 Mokka című műsorának csinos műsorvezetője nemrég elárulta, hogyan ismerkedtek meg.

Szerelem első látásra

Azt sokan tudják, hogy az RTL Klub műsorvezetője jó ideje a Smile Showtime Band együttes tagjaként esküvőkön zenél. A tapasztalatait, a házasulandóknak adott tanácsait és néhány sztáresküvő részleteit a Csikós Balázzsal írt Bazi nagy esküvőskönyv című kötetében az olvasókkal is megosztotta. A könyv tavaly jelent meg. 

Nem meglepő, hogy Tatár Csillával is egy lakodalomnak köszönhetően ismerkedett meg, amikor az 22, ő pedig 30 éves volt. Az első találkozásról kijelenthetjük: szerelem volt első látásra.

- Ha már a nagy találkozásokról beszéltünk... Ez életünk első közös fotója, ami a megismerkedésünk után kb. 1 órával készült. Az unokatesóm esküvőjén botlottunk egymásba 2005 áprilisában - írta Tatár Csilla ahhoz a fotóhoz, amelyet a Facebook-oldalára tett fel.

Azt is hozzátette, hogy örökké hálás lesz az arának, Emesének, amiért az gyerekkori barátját elhívta a lagziba. 

Egymásba habarodtak

A folytatás pedig már ismert: Gönczi Gábor két nap múlva felhívta a lagziban megismert lányt, és randevút kért tőle, két hónap múlva pedig összeköltöztek. A pár 2005 szeptemberében már a saját esküvőjét tartotta meg.

A konkurens tévécsatornáknál dolgozó két tévés házassága került már hullámvölgybe: 2010 őszén a sok munka miatt már alig maradt idejük egymásra. A problémákat végül megbeszélték, és közös erővel rendbe hozták kapcsolatukat.

A 30 éves szőke tévés többször is azt nyilatkozta, hogy a mai napig szerelmes a férjébe, és mindent megtesz azért, hogy fordítva is így maradjon. Az évekkel ezelőtti hullámvölgy pedig csak még inkább megerősítette egymás iránti  érzéseiket.

Fotó: Facebook/Tatár Csilla
Leadkép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük