Tatár Csilla új külsővel tért vissza a képernyőre! Csipkeruháját imádták a nézők
Tatár Csilla így mutatkozott be az M1 műsorvezetőjeként.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dal üde színfoltjának nevezte a nézők többsége Tatár Csillát, aki az M1-en műsorvezetőként a hétvégén debütált. A többséget az sem zavarta, hogy néha bakizott, a Daalarna divattervezője, Benes Anita által megálmodott ruhájával pedig mindenkinél nagy tetszést aratott.

"Na, a TV2 vehetne példát ettől a csatornától, ízlés itt van!" - írta egy hozzászóló. 

"Ügyes voltál! Szép ez a ruha! A hajad ne engedd jókislányosra növeszteni! Hagyják meg az egyéniségedet! Maradj a vagány, de nőies Csilla!" - így egy másik.

- A műsor során építkezni fogunk, és talán nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a három elődöntő és a két középdöntő után a döntőben fogják a nézők a műsorvezetőt a legpazarabb ruhában látni. Csillának nagyon-nagyon szép lába van, ezért döntöttünk az első elődöntőben egy rövid ruha mellett. Az enyhén csillogó csipkeanyaggal és a púderszínnel pedig kifinomultságot szerettünk volna a műsorba vinni. Az Eurovíziós Dalfesztiválnak a közmédiában hagyománya van, így a hazai előválogató műsor is más stílust képvisel, mint a kereskedelmi televíziókban manapság látható showműsorok - árulta el a Feminának Martinecz Andrea stylist. 

Azt is elárulta, csak véletlen, hogy Ördög Nóra másnap, a TV2 Rising Star című műsorában egy hasonló ruhában állt színpadra. Nézd meg a képeket!

Ördög Nórára minden eddiginél merészebb ruhát adtak

Ördög Nórára minden eddiginél merészebb ruhát adott a stylistja a Rising Star idei első adásában. A kreációt egy magyar énekesnőn is láttuk majdnem egy évvel ezelőtt. Nézd meg összeállításunkban azokat a hazai sztárokat, akik ugyanolyan ruhába bújtak!

Ezt is szeretjük