Itt is csak a protekció segített? Hernádi Judit lánya az X-Faktorban
Hernádi Judit lánya is indult az X-Faktorban, ám adásba anyja kérésére nem került.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem Zámbó Krisztián volt az egyetlen híres sztár gyermeke, aki megpróbálkozott az idei X-Faktorral. Kiderült, Hernádi Judit lánya is indult a tehetségkutatón, csak nem került adásba.

Tarján Zsófia produkcióját anyja kérésére vágták ki, árulta el maga az érintett.

Demjén Ferenc és Pink

Az RTL Klub oldalán ugyanakkor elérhető az a videó, amelyen a 26 éves énekesnő Demjén Ferenc Ne sírj című számát adja elő, sőt, a Youtube-on Pinktől az  I'm Not Here for Your Entertainment című dalával is látható az X-Faktor színpadán.

Ónodi Jani, a tehetségkutató egyik versenyzője hivatalos rajongói lapján vezetett naplójában ír is róla.

- Hárman maradtunk a színpadon: Tarján Zsófi, Németh Bea és én. Keresztes Ildikó szerint mindhárman jók voltunk a válogatón, és mindhármunkra emlékeztek, de most fényünket vesztettük. Mindhárman olyan személyiségek vagyunk, akiket nem biztos, hogy szeretne a közönség, ezért nem tudják, vállalják-e ezt a kockázatot, de - természetesen - vállalták, úgyhogy go!, tovább - olvasható. 

A Bors megkeresésére Hernádi Judit határozottan közölte: ő döntött úgy, hogy vágják ki a lánya produkciójáról készült anyagot.

Még nem volt elég

- Igen, Zsófi elindult a versenyen, és igen, ki is esett. De kiválóan énekelt, csak nem volt még olyan szinten, hogy most elég legyen az X-Faktorhoz - nyilatkozta a lapnak.

Az 56 éves sztár azt is elárulta, hogy lányának zenekara van, a számaikat játssza a rádió, a klipet a zenetévé, tehát nem ma kezdte a pályát. Azért hozta meg mégis ezt a döntést, mert attól tartott, ő többet szerepelne ebben a dologban, mint lánya.

- Ettől akartam magamat megkímélni, és ezért sem mondanék többet erről. Igazam lehetett, amit ez a megkeresés is alátámaszt. Nem kizárt, hogy Zsófi indul még ezen a versenyen, legközelebb akkor legyen ez téma - magyarázta.

Az idei X-Faktor első nagy botránya az volt, hogy kiderült: most először nem 24, hanem 25 énekes vívhat meg egymással az élő adásba kerülésért, miután a hamisan éneklő Csobot Adélt is beszavazták a mentorok. A fórumozók kikeltek magukból, mert szerintük a nagykárolyi énekest csak a romantikus szál miatt tartották benn, hiszen máris összemelegedett egyik ellenfelével.

Most az a beszélgetés fő tárgya, hogy más szülő kérésének is elegett tett volna-e azt RTL Klub, vagy a Heti Hetes egykori sztárja protekciójának köszönheti, hogy a műsor készítői kivágták lánya jeleneteit.

Ezt is szeretjük