Szőke bombázó lett Hernádi Judit lánya - Zsófi látványosan lefogyott
Tarján Zsófia már nem úgy néz ki, ahogy a Honeybeast énekesnőjeként megismertük.

tarjan-zsofi-fb-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tarján Zsófi látványos fogyással járó életmódváltásba kezdett. Fáradékony volt, alvásproblémákkal küzdött, és egy vizsgálaton kiderült, hogy inzulinrezisztenciával küzd, ami a 2-es típusú cukorbetegség előszobája, ezért két évvel ezelőtt úgy döntött, változtat a mindennapjain. A Honeybeast énekesnője tavaly óta a közösségi oldalain is posztolja az eredményt. Egy magyar táplálékkiegészítőket gyártó cég tanácsokkal és vitaminokkal látja el, edzésre jár, az utóbbi időben kipróbálta a légtornászedzést is - árulta el a FEM3 Caféban

- Apám 2-es típusú cukorbeteg, ezért elég sokkoló volt megtudni, hogy én is elindultam ezen az úton. Tettem is érte: nyolc évig jártam iskolába, először grafikai tervezést tanultam, éjjeleken át dolgoztam, aztán a Kőbányai Zenei Stúdióba mentem, ahol sok házi feladatot is adtak. Nem nagyon figyeltem oda az étkezésekre, sokszor becsúszott egy kis csoki, müzli. Ez a diákélet megbosszulta magát plusz kilókkal - osztotta meg a nézőkkel. 

A 31 éves énekesnő márciusban azt nyilatkozta a Borsnak, hogy 12 kilót fogyott, ami közel 20-nak felel meg, mert közben izmot is épített. Idén nyáron hét kilót adott le, de nem áll meg ennyinél. 

- Szalay Tomi személyi edző egy guggolásokból, előre- és visszamászó fekvőtámaszokból és bicskákból álló gyakorlatsort állított nekem össze, hogy a koncertidőszakban otthon is tudjak edzeni. A kajakontroll is segített: nem eszem cukrot, glutént, laktózos termékeket. Most nyárom ledobtam egy laza hetest. Tíz kilót akartam, de ennyit sikerült. Előtte is adtam le kilókat, de pontosan nem tudom, mennyit, intenzíven csak most kezdtem el mérni - mesélte a műsorban.

Ezt is szeretjük