Fény derült a titokra! Ezért hízott el nagyon az X-Faktor népszerű énekese
Tarány Tamás kisgyerekkora óta küzd a túlsúllyal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Farkastörvények uralkodnak a showbiznisz világában, túlsúllyal ugyanis sokkal nehezebb érvényesülnie egy-egy feltörekvő hírességnek, ez alól pedig az X-Faktor felfedezettjei sem kivételek.

Tarány Tamás tehetségével már a válogatókon mindenkit meggyőzött, ám az első élő adás során Geszti Péter kemény kritikával illette őt mackós testalkata miatt, ami saját bevallása szerint nagyon rosszulesett neki.

Sokat csúfolták kövérsége miatt

A 25 éves énekes a közelmúltban a Story magazinnak adott interjújában elárulta, hogy mikor és miért hízott el, illetve, hogy kövérsége miatt milyen megpróbáltatásokon kellett keresztülmennie.

- Hétévesen asztmás lettem, és az orvosok szteroidtartalmú gyógyszert írtak fel. Azt asztmám elmúlt, de mivel abban az időben még nem voltak olyan korszerű tabletták, a szer mellékhatásaként nagyon meghíztam - kezdte vallomását.

Malek Miklós népszerű mentoráltja nem rejtette véka alá, hogy az általános iskolában sokat csúfolták, ám a piszkálódások középiskolás korában abbamaradtak, pedig akkor csak még kövérebb lett.

A végén mindig visszautasították

Ám a lányoknál nem volt sikere, mert, mint elmondta, habár a lelküket sikerült meghódítania, a végén mindig visszautasították - évekbe telt elfogadnia magát olyannak, amilyen.

- A lányokkal is másfajta stratégiát kellett alkalmaznom. Nekem a lelküket kellett meghódítanom, de amikor már úgy éreztem, hogy kialakulóban van valami, rendre az volt a válasz, hogy inkább jó barátok legyünk - idézte fel emlékeit.

Tarány Tamás az X-Faktor elején egyébként 150 kiló volt, ám az RTL Klub tehetségkutató műsora nemcsak konditermet és személyi edzőt biztosít a versenyzők számára, hanem egy elhízás-szakértő orvost, úgynevezett obezitológust is.

Ezeknek köszönhetően a korábban biztonsági őrként dolgozó énekes már 15 kilót leadott, és tervei szerint tovább is szeretne fogyni, menyasszonya mégis elhagyta őt a közelmúltban.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük